Gå til sidens hovedinnhold

Stort sykkelsalg: Nå kan du spare over 10.000 på årets el-sykler

Gjør et kupp på årets sykler, på Antons Sports enorme sykkelsalg.

På denne tiden av året er det flere butikker som tømmer lageret for sykler, for å få plass til ski og andre sesongvarer. Nettopp det gjør Anton Sport akkurat nå, noe som betyr at du kan gjøre ekstra gode kjøp på sykler, og spare mye.

Sjekk ut salget på el-sykler her. Her gjør du kupp på vanlige sykler.

Dette er et salg som faktisk har gode rabatter på kvalitetssykler, og vi anbefaler at du tar en titt om du har tenkt på å skaffe deg sykkel. Her er noen av våre favoritter fra det store sykkelsalget:

Gekko Flash TRK

Flash Trekking er en praktisk, funksjonell og lettsyklet elhybrid for bygater, pendling og tur. Motor og batteri fra Shimano, og rekkevidden er fra 60 til 125 km avhengig av hvordan du sykler.

Nå kan du spare hele 10.000 kroner på denne praktiske elsykkelen av høy kvalitet.

Se og les mer om sykkelen fra Gekko her.

Sjekk også Flash STR SE, en annen knallgod sykkel fra Gekko i sort.

Canvas Neo 2 Remixte 2021

En el-sykkel som fungerer for begge kjønn. En robust sykkel, som passer perfekt for deg som pendler til jobb og generelt liker å ta sykkelen til restauranter, venner eller til fest. Likevel så kan du selvsagt bruke Canvas Neo 2 i helgen hvis du skal sykle i marka (men dette er ikke en terrengsykkel).

Motor og batteri fra Bosch, som er kjent for å være kraftig og god kvalitet. Rekkevidden er opptil 140 km.

En noe dyrere sykkel, men nå kan du likevel spare flere tusen kroner.

Her finner du sykkelen.

Cannondale Treadwell Neo EQ 2021

For deg som ønsker en mer enkel, og rimeligere el-sykkel, er Treadwell Neo EQ fra Cannondale perfekt. En stilren sykkel som passer til hverdagsbruk. Beskrives som en lett, behagelig og leken sykkel. En integrert hjulsensor hjelper til med å spore aktiviteten din (som hastighet, avstand og kalorier brent), og minner deg om nødvendig service. Rekkevidden er på 75 kilometer.

Her finner du den på tilbud nå.

Topstone Neo Carbon Lefty

Lyst på en helt rå sykkel? Da er kanskje Topstone Neo Carbon 3 Lefty 2021 fra Cannondale det du har sett etter. Den har fulldemping, og er laget for grus og landevei. Akkurat nå sparer du over 20.000 kr på denne råtassen av en elsykkel!

Vi siterer Anton Sport: «Stor klaring for dekk, dropper seatpost kompatibil, raffinert geometri og en trygg rytterposisjon gjør dette til en maskin som er stabil, sammensatt og utrolig morsom å sykle på.»

Her finner du sykkelen, som du sparer over 20.000 kr på.

Vil du ha det aller beste av det beste, bør du også ta en titt på dette beistet av en sykkel.


Her får du stor oversikt over alle e-syklene på tilbud


Gekko Firm STR

Vi elsker den matte grønnfargen på Firm STR. Dette er en rask pendler- og treningssykkel for deg som vil sykle langt og fort, men uten å måtte gå veien om en racersykkel med bukkestyre. Passer til både grus og asfalt, og koster nå kun 7.999 kr.

Nå kan du spare 3000 kroner ved å kjøpe den her.

Vi digger også Firm MTN, som kommer i en fantastisk blåfarge, denim blue.

Gekko Firm Netto STR

Nok en rask pendlersykkel, men denne er for deg som ikke er redd for å skille deg ut - knalloransje farge er kult! Gekko Firm Netto STR er uten tvil en rask pendler-sykkel og et effektivt treningsredskap til deg som liker en aktiv hverdag, skriver Anton Sport. I likhet med Firm STR, er også denne satt ned med 3000 kr nå.

Her finner du sykkelen på tilbud.

Cannondale Topstone 1 2021

Cannondale Topstone 1 2021 er en solid og god grusveissykkel. Topstone er bygget for å oppleve naturen, utforske nye plasser eller øke tempo på pendlingen. Lett, livlig og med god flyt, men likevel responsiv.

Her finner du sykkelen, som du sparer 6000 kr på nå under sykkelsalget.


Se flere sykler på tilbud her.


Les også

Best i test i 2021: Dette er Norges mest solgte el-sparkesykkel