*Nettavisen.*

Stort vintersalg  hos Care of Carl

Reklame
 

Foto: Careofcarl.no

Care of Carl har bare salg én gang i året, så nå gjelder det å slå til.

15.01.20 09:47

Endelig har eksklusive Care of Carl salg i nettbutikken! Spar 30 prosent rabatt på over 2500 varer - fra merker som Gant, Polo Ralph Lauren, Parajumpers, BOSS, Woolrich og flere spennende merker som ingen andre norske nettbutikker fører.

Se hele salget her

Care of Carl har uten tvil blitt vår nye favoritt blant nettbutikker, mye på grunn av deres klassiske og stilfulle utvalg. Det er fri frakt, og åpent kjøp gjelder også for salgsvarer.

Denne kvalitetsbutikken har kun har salg i januar - aldri ellers i året. Så dette kan du ikke gå glipp av!

Her er noen kupp du kan gjøre nå:

Jakker

Vinteren er ikke over enda, samtidig som våren er rett rundt hjørnet. Er du lur, så gjør du et skikkelig jakkekupp på salget. Enten du trenger en frakk, boblejakke eller dunjakke - du finner garantert noe som passer deg.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Gant - Emporio Armani - NN07 - Rosignol - Parajumpers

Gensere

Overdeler er noe vi aldri kan få nok av - i hvert fall ikke fra populære merker med lang levetid. Akkurat nå får du mange kule overdeler på salg.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Kenzo - Emporio Armani - Sunspel - Colmar

Blazer

Hold deg stilig denne sesongen med ny blazer, da vel. Fresh opp antrekket med en blazer i en farge eller mønster som du ikke har fra før av.

Klikk på bildet for å forstørre.  


Sko

Bli kvitt de slitte skoene i hylla, og kapre deg et par nye sneakers eller pensko til fantastiske priser. Her er noen av de mest populære skoparene som selger unna:

Klikk på bildet for å forstørre.  

Tod's - Diemme - Common Projects - Nike

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag