Svenske & Other Stories kjører salg på trendy sommerkjoler

Reklame

Foto: Stories.com

Fått med deg lanseringen av den nye nettbutikken som eies av H&M? Nå kjører de en kampanje hvor du kan spare 20 prosent på populære kjoler.

29.05.19 09:32

Svenske & Other Stories eies av H&M-konsernet og designer sine klær og accesoirer i Stockholm, Paris og Los Angeles. Med fysiske butikker i over 16 land, tilbyr de et minimalistisk, skandinavsk design som norske jenter elsker. Alt fra elegante kjoler, til stilrene overdeler og delikate smykker.

Fått med deg salget hos H&M? Sjekk her.

Ett av de mest populære plaggene de har er kjolene, som er kjent for sine klassiske snitt og lekre silhuetter. Og nå kjører de en kampanje fra og med 28.mai til 2.juni med 20 % rabatt på utvalgte kjoler.

Se hele kjolesalget hos & Other Stories her.

Handler du på nettsiden, får du fri frakt med kjøp over 1000 NOK. Frakt koster ellers 45 NOK. Det er gratis retur. Toll og avgifter er inkludert i prisen.

Les også: ARKET: Ny nettbutikk som eies av H&M er endelig tilgjenglig i Norge

Her er topp 10 kjoler på salg - skynd deg før det blir utsolgt!

Puff Sleeve Linen Wrap Mini Dress

Floral Midi Wrap Dress

Belted Button Up Midi Dress

Ruffled Linen Wrap Midi Dress

Polka Dot Midi Dress

Zig Zag Ruffled Dress

Gathered Floral Midi Dress

Satin Midi Wrap Dress

Cupro Blend Mini Wrap Dress

Striped Belted Shirt Dress

 

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.