Gå til sidens hovedinnhold

Sykkelsalg hos Birk Sport, Milslukern og Anton Sport

Det er siste innspurt på sykkelsalgene, og det lønner seg å slå til før moroa er over.

Sykler av god kvalitet er langt fra billig, så det er mye penger å spare hvis man kan vente med å slå til når kjente butikker har salg på populære merker.

Ettersom høsten har kommet, er flere sportsbutikker i gang med å selge ut vårens og sommerens varer. Denne måneden har både Anton Sport, sykkelspesialisten Birk Sport og Milslukern store salg på sykler og elsykler.

OBS: Mange modeller er i ferd med å bli utsolgt, her er det bare å tråkke til!

Få oversik over salgene

Hos Birk Sport er det lagertømming og 15-40 prosent avslag på hundrevis av sykler og elsykler.

Gå rett til salget hos Birk Sport her

Anton Sport er i gang med en stor sykkeltømming. Alle elsykler fra kjente merke Gekko er satt ned med 10.000 kroner for Anton Sports medlemmer, mens det er 30-50 prosent medlemsrabatt på resten av modellene.

Gå rett til salgene hos Anton Sport her

Milslukern har opptil 35 prosent medlemsrabatt på merker som Scott, Specialized ogCannondaleCannondale Cannondale.

Gå rett til salget hos Milslukern her

Les også: Oktoberfest med knalltilbud hos Milrab Reklame

Her er noen av de beste kjøpene du gjør på salget hos Birk Sport, Milslukern og Anton Sport:

Gekko Flash Str Ltd - satt ned med 10.000 kroner

Flash Street Ltd er en praktisk, funksjonell og lettsyklet el-hybrid for bygater, pendling og tur. Rammegeometrien gir en smart kombinasjon av effektivt tråkk og komfort. Kombinasjonen av Shimano Acera 8-girs drivverk og Shimano Steps 6100 elsystem med hele 60 Nm kraft og et batteri på 418 Wh sørger for at du enkelt kommer deg ut på lange turer.

En nyhet fra Gekko som du sparer 10.000 kroner på nå!

Scott Spark RC 900 - spar 12.500 kroner

Spark RC-serien til Scott er en favoritt hos veldig mange sykkelentusiaster. Med slak styrevinkel får du en meget stabil og trygg sykkel i høy fart og ned bratte utforkjøringer. Demperne styrer du meget lett med Scotts Twinlock-system. Denne modellen kommer med Sram AXS elektroniske gir.

Her får du kvalitetssykkelen på tilbud

Specialized Epic Expert Carbon - spar 16.000 kroner

En rå rittmaskin som mange sikler etter. Specialized har aldri vært kjent for å ha de letteste rammene på markedet, men det har de virkelig gjort noe med nå. S-Works-rammen er slanket med ca 350 gram og Expert/Comp-rammen er slanket over 500 gram.

Les mer om denne fantastiske sykkelen

Specialized Cizel Expert - spar 6000 kroner

En god hardtrail-modell for dame som du får til en knallfin pris nå. Chisel er en helt ny aluminiumsmodell fra Specialized. Dette er en DSW.produsert ramme som blandt annet gjør rammene lettere og også gir de ett "cleanere" utseende. Chisel Expert er også en meget pent utstyrt sykkel.

Her får du tak i sykkelen på tilbud

Lett elsykkel til pendling (3,2 kg!) - 38 %

Made Linium Lady har komplett el-motor, drivverk og bremser fra Shimano. Når det kommer til sykler er dette et merke som det skal godt gjøres og ikke ha hørt om. Rekkevidden er på 120 km som gjør den til en optimal pendlesykkel, og den gjør det like godt sommer som vinter.

Her finner du elsykkelen.

Allsidig terrengsykkel - 30 %

Foretrekker du turer i mer strabasiøst terreng, eller trenger noe røffere for å kunne ta den snarveien på veien til skole eller jobb, bør du sjekke ut den rimelig modellen Superior Modo XC 869. Her er det selvfølgelig flere deler fra Shimano som gjelder, men også en real dempegaffel for å kunne takle en stitur om ønskelig.

Her finner du terrengsykkelen.

Hverdagssykkelen - 20 %

Er du mer på utkikk etter den gylne middelvei? Hybridsykler gir deg det beste fra to verdener. Du får bedre grep på de litt mer røffe strekningene, samtidig som at du slipper altfor mye friksjon. Dette tilbudet gir deg også det, god kvalitet til en god pris. Superior er kanskje Europas raskest voksende sykkelmerke og produserer gode sykler i alle kategorier, ifølge sykkelspesialisten Birk Sport.

Her finner du den prisgunstige hybridsykkelen.

Gekko Flash TRG - satt ned med 10.000 kroner

Elhybrid for tur, transport og pendling. Kombinasjonen av kraftig Shimano E5000 motor, 504Wh batteri med stor rekkevidde og 9 gir med bred girutveksling, gjør at sykkelen passer bra for bygdeveier, bygater og grusveier i marka. En nyhet fra Gekko og Shimano som du sparer 10.000 kroner på nå!

Gekko City - satt ned med 50 %

Rask, lettsyklet hybrid for deg som sykler mye uansett vær og forhold. Tilnærmet vedlikeholdsfri beltedrift i stedet for kjede er nesten helt lydløst og krever ikke annet stell enn litt renhold.

Nå får du nyheten til halv pris!

Gå rett til salget hos Anton Sport

Gå rett til salget hos Birk Sport

Gå rett til salget hos Milslukern