*Nettavisen.*

Ta julestemningen til nye høyder med appstyrt juletrebelysning

Reklame
 

 

Juletrær er til for å pyntes, men hvor går grensa?

27.10.19 22:07

Et juletre uten lys vil noen fort kunne si at ikke er særlig til juletre. I tillegg til det nærmest obligatoriske juletrelyset og stjerna, legger vi også på alt mulig annet gøy. Selv om det meste andre som går på er veldig fint, kan det kanskje være litt statisk.

Twinkly Strings appstyrt juletrebelysning gir deg muligheten til å piffe opp det tradisjonelle juletreet. Belysningen åpner opp for å ha mange forskjellige og skiftende farger på treet ditt. Med dette settet slipper du at treet blir seende monotont ut, og nye farger kan få resten av din julepynt til å se helt ny ut. Hvis du liker å holde det enkelt, kan variasjonen i lysene også fungere som julepynt alene.

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

At juletrebelysningen er appstyrt gir selvfølgelig et hav av muligheter til å tilpasse det slik du vil. Twinkly-appen bruker LED-mapping for å skape det beste lysshowet – film juletreet med smarttelefonen din, så skjønner appen hvor hver enkelt pære er på juletreet. Det gjør til at du kan velge nøyaktig hvilke pærer som skal lyse eller blinke i hver sin farge. Det er også flere forhåndsinnstilte lyseffekter. Appen synkroniseres med lenken i sanntid. Dette gjør at du kan følge med på effektene direkte på treet, etter hvert som du stiller inn farger og effekter. Se video av belysningen i aksjon under.

Få juletrebelysningen til å svinge til musikken

Lyslenken har innebygd mikrofon, slik at du kan få treet til å blinke i rytmen til Jingle Bell Rock eller Last Christmas! Twinkly Strings finnes i tre varianter. Du kan velge melom 150, 250 og 400 LED-pærer. Man kan synkronisere opptil ti lyslenker i appen, så du trenger ikke å holde deg til bare én. Med så mange lenker får du så og si ubegrensede muligheter til å transformere hjemmet, for å lage en skikkelig fargesprakende jul! Og det kan du både inne og ute. Denne juletrebelysningen kan nemlig brukes både innendørs og utendørs. Lenken tåler temperaturer mellom 0 °C og +40 °C og har IP44 sertifisiering (sprutsikker).

Klikk på bildet for å forstørre.  

Mer fakta om Twinkly Strings appstyrt juletrebelysning:

- Hva du kan gjøre i appen: Regulere lysstyrke og -farge, stille inn tider og velge mellom mange ferdige lyseffekter

- Fjernkontroll på ledningen for å skru på og av, samt veksle mellom forhåndsinnstilte lyseffekter

- Krever smartelefon og appen Twinkl, som kan lastes ned gratis til Android (4.3 og senere ) samt til iOS (11.0 og senere). Twinkly kobler seg til smarttelefonen din via Wi-Fi og Bluetooth

- IoT (internet of things) -oppkoblet juletrebelysning – kan styres med Google Assistant og Amazon Alexa

- LED-pærene har en levetid på over 30 000 timer

Les mer og kjøp her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.