*Nettavisen.*

Ti knallbra salgskupp du gjør i dag

Reklame
2020 Happy New Year Card, Gold Numbers. Abstract Fireworks Festival Event Decoration Winter Holiday Sign 2020 Happy New Year & Christmas banner with numbers and gold text. Winter Holidays Fireworks Festival Realistic Decoration. Abstract Carnival Night background. Social Media, Story Post Modern Frame Border. Auto Post Production Filter. Seasonal greeting card, calendar, poster, web, wallpaper, sale, annual report, vector template.

Det vrimler av nettbutikker med januartilbud. Her er de beste kjøpene.

13.01.20 15:50

Det er ikke lett å orientere seg i mylderet av butikker som har salg på nyåret. I denne guiden får du oversikt over nesten 100 butikker som har salg, men vi har gjort enda lettere for deg i saken du leser nå: Under finner du ti av de beste kuppene du gjør i skrivende stund.

1. Vaporfly 4 % Flyknit

Klikk på bildet for å forstørre.  

 

Høydepunktet på salget til den offisielle nettbutikken til Nike er utvilsomt tilbudet på sensasjonen Vaperfly 4 % Flykni, som omtales som verdens raskeste løpesko. Vaporfly har tidvis vært umulig å få tak i, og det er første gang vi ser den på salg. Det begynner å tynnes ut i størrelser, så her må du handle raskt hvis du skal sikre deg skoen på tilbud!

2. Parkas fra Swims

Klikk på bildet for å forstørre.  

De vanntette og urbane dunparkasene fra Swims er det svært sjelden at man kan oppdrive på salg. På januarsalget til Miinto får du imidlertid flere parkasmodeller til nedsatt pris. Zermatt II-parkassen på bildet over er satt ned med 30 %, og du får ikke parkasen billigere andre steder.

3. LED-fjernlys fra Rigid - spar 2600 koner

Klikk på bildet for å forstørre.  

Dette er Rigids absolutt bestselger. Den er E-merket og godkjent for veibruk i Norge, og er en kompakt og robust lykt med en effekt på hele 7500 lumen. Lykten kommer med et kombinert lysbilde. Dette gir deg en fin blanding av lys. Rigid SR20 er Ekstralys' beste anbefaling når det kommer til fjernlys. Se hele salget på lys og lykter hos Ekstralys her.

4. Barnevogn/sykkelvogn/pulk - spar 4000 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.  

Nordic Cab Active en barnevogn for ett eller to barn med en rekke bruksområder. Her får du en komplett vogn som du kan bruke som barnevogn, pulk/ski-vogn og sykkelvogn. Kan også utvides med joggesett for å en komplett vogn som du kan bruke til turer i fjellet eller jogging. Vognen koster normalt normalt 9480 kroner, men du får den langt billigere på det store januarsalget til Mimmis.

5. T-skjorte i merinoull fra Pierre Robert - 70 % avslag

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne deilige og varme t-skjorta er kanskje det beste kjøpet du gjør på det store Pierre Robert-salget.

6. Kontinentalseng fra Bedre Nætter - 51 % avslag

Klikk på bildet for å forstørre.  

Hvis du trenger ny seng, er det svært mye penger å spare på salget til Bedre Nætter. Sjekk de ulike sengene som er på tilbud her.

7. Sporty dunjakke fra Johaug - spar 1000 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.  

Anton Sport kjører for tiden et stort salg på dunjakker fra kjente merkenavn. Denne feminine jakken fra Johaug er ett av kuppene du gjør nå.

8. Ullenser fra Polo Ralph Lauren - 35 % avslag

Klikk på bildet for å forstørre.  

På januarsalget til motebutikken Stylepit finner du denne populære genseren fra Polo Ralph Lauren og en stor mengde andre merkevarer til sterkt reduserte priser.

9. Populært grytesett - 61 % avslag

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne bestselgeren fra Greenpan får du nå til en meget hyggelig pris hos Kitchentime. Sjekk flere kjøkkenkupp på januarsalget til Kitchentime her.

10. Toalettmappe med gavesett - 50 % avslag

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne toalettmappen med diverse produkter for menn inkludert er det mest solgte produkter hos skjønnhetsfavoritten Kicks i skrivende stund (13. januar). Se hele januarsalget til Kicks her.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag