Tilbake på jobb: 4 varianter til jobbantrekk

Reklame

Sommerferien går mot slutten, og hverdagen kaller. Slik kan du gå kledd på jobb i høst.

08.08.19 13:29

Høsten nærmer seg med stormskritt, og det betyr at man sakte men sikkert går inn i den vanlige hverdagsrutinen igjen. Noen av oss er kanskje gått i gang med jobb etter ferien allerede.

Nå som vi går mot de kalde sesongene kan man begynne å tenke på å kjøpe inn litt varmere klær. Ullblazere, forede jakker og frakker er gode alternativ til overdeler. Disse plaggene vil komme godt med når temperaturen synker.

Les også: 70 prosent avslag på høstjakker og frakker

Vi har plukket ut klær som passer til høstværet, og satt sammen fire stilige jobbantrekk. Ta en titt på variantene nedenfor, og gå for den stilen som passer deg og din arbeidplass.

Klikk deg inn til alt av nyheter hos CareofCarl her. Her har de mye som passer godt på jobben.


Blå fargetoner

En ullblazer av god kvalitet er viktig å ha på høsten, og også vinteren når den tid kommer. Oscar Jacobson er eksperter på det formelle, og denne marineblå blazeren fra merket er strøken. Sammen med tilhørende bukser, en blå genser, og mørke bukser, er du klar for å imponere på jobb.

Klikk på bildet for å forstørre.


Stilrent og klassisk

Svart og hvitt er en tidløs kombinasjon. Frakken fra Filippa K er av den minimalistiske og klassiske typen som det er enkelt å dresse både opp og ned. Fullfør antrekket med en svart jeans og en hvit turtle neck for et gjennomgående stilrent uttrykk. Den svarte Calvin Klein sekken av lær blir prikken over i-en på denne stilen.

Klikk på bildet for å forstørre.


Trendy og røft

Om du er av typen som liker å skille deg ut går du for en mønstret skjorte. Jeans er også i vinden i år, så kombinerer du skjorta med en "vintage-vasket" jeans viser du stil. For en røff og kul look kombinerer du dette med en foret skinnjakke og anvendelige sneakers.

Klikk på bildet for å forstørre.


Høstfarger

Brune fargetoner hører høsten med. Den rutete blazeren passer fint til den kommende sesongen, og kompletterer du den med en hvit skjorte og en grå bukse får du en veldig fin stil. Sammen med andre brune detaljer har du et formelt antrekk som ikke blir for stivt.

Klikk på bildet for å forstørre.

Blazer fra Lardini - Bukse fra Filippa K - Skjorte fra Stenströms - Sko fra Loake 1880 - Klokke fra Seiko


Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.