*Nettavisen.*

Tilbake til hverdagen-salg hos Christiania Glasmagasin med studentpriser

Reklame
Christiania Glasmagasin

Flere er ferdig med ferien, og nå gjelder det å gjøre seg klar til hverdagen. Til stor glede kan du nå forberede kjøkkenet til en billig penge på dette salget.

Christiania Glasmagasin har det meste du trenger på kjøkkenet til salg. Både for studenten som trenger det grunnleggende, og for deg som skal bygge videre på det du allerede har. Veldig mange varer er til halv pris, og noen er til og med satt ned enda mer.

I ferien har man kanskje spist ute litt oftere enn man ville gjort ellers. Da er det ikke rart man blir ekstra inspirert til å lage noe nytt. Men så var det bare det og ha det riktige utstyret da. Ikke vær redd, sjansen er stor for at du finner det som skal til og til en god pris under dette salget. Under finner du noen utvalgte kupp og hvilke serier det lønner seg å slå til på nå. Klikk her for å se alle tilbudene.

Studentpakka - spar 2183 kroner

Klikk på bildet for å forstørre. Student kjøkkenpakke

Studentpakka inneholder: tre kjeler med lokk (1,5, 2 og 3,6 liter), presskanne, stekepanne, pizzahjul, saks, stekespade, suppeøse og en skje til matlaging.

Dette er den perfekte pakken for alle som skal etablere seg på et nytt kjøkken. Du får det mest nødvendige og kan med kun et klikk tilberede nesten uendelig antall retter. Med en pris som har gått ned fra 3682 kroner til 1499 kroner får du praktisk talt mer en halvparten av utstyret gratis.

Klikk her for å kjøpe pakken.

Campingpakka - 63% rabatt

Klikk på bildet for å forstørre. Campingpakke

Et glass vin, pannekakesteking eller tradisjonell pølsegrilling gjør turen komplett.

Friluft er i vinden som aldri før, enten det er telttur, camping eller kanskje til og med glamping. For sistnevnte (glamorøs camping) kommer de seks vinglassene i denne pakka ekstra godt med. Ellers følger det med seks vannglass, seks grillspyd i rustfritt stål, 1-litersvannflaske med trekk, mini stekepanne, røreskje og to termoser på henholdsvis 0,35 liter og 1 liter.

Klikk her for å skape enda bedre stemning til dine turer.

Sense-tallerkener 4 pk- 50% rabatt

Klikk på bildet for å forstørre.  

Det er mange kupp du kan gjøre på Sense-serien fra Porsgrund Porselensfabrikk for øyeblikket. Serviset fra Sense kan vaskes i oppvaskmaskin, og har livstidsgaranti på kantskår. Her finner du alle Sense-varene du kan gjøre kupp på nå, opptil halv pris!

Klikk her for å se Sense-tallerkenene.

Classicpro kjelesett - satt ned med 1299,50 kroner X l X l

Klikk på bildet for å forstørre. Kjelesett

Kjele med glasslokk på 1,5, 2 og 3,6 liter.

Classicpro er Christiana Glasmagasins bestselgende stålserie. Her kan du også spare så mye som 50% på flere varer. Et hett tips til å utnytte det er dette kjelesettet. Kjelene kan vaskes i oppvaskmaskinen, og med glasslokkene har du kontroll på hvordan det går med matlagingen din.

Klikk her for å kjøpe kjelesettet.

Jamie Oliver-stekepanne - 40% avslag

Klikk på bildet for å forstørre. Jamie Oliver stekepanne

Den rød sirkelen i midten er en varmeindikator, og kan være avgjørende for resultatet på ditt kulinariske mesterverk.

Den kjente kokken Jamie Oliver har et eget merke for kjøkkenutstyr. Produktene til kjendiskokken har den samme finessen som maten han selv lager. Denne pannen for eksempel har en varmeindikator på midten, som gjør det enklere for deg når du skal tilberede mat. Se mer Jamie Oliver-produkter her.

Her finner du stekepannen.

Ildfaste former fra Porsgrund Porselænsfabrikk - halv pris

Klikk på bildet for å forstørre.  

Ildfaste former skal være solide beholdere for råvarer som skal tåle en real temperaturbelastning. Porsgrund Porselen har funnet ut at det kan være mer enn bare det. Det ildfaste settet til halv pris er dekorert med riller og flotte avrundede kanter som sørger for at det gjør seg godt også til servering.

Det følger også med to mindre former som er fint for eksempelvis studenten, som kanskje ikke lager så store porsjoner om gangen. En mulighet er å kjøpe settet til seg selv og gi bort en av de små formene til studenten på flyttefot.

Klikk her for å kjøpet settet til halv pris.

Odysse rødvinsglass 6 pk - spar 599,50 kroner

Klikk på bildet for å forstørre.  

Disse glassene fra Odysse er fristende på grunn av seriens knuseerstatning i seg selv. De er utformet for å få frem det beste i vinen uten å koste for mye. Tilbudet gjør at du nå sparer ca en hundrelapp per glass. Glasset er designet for å bevare duft- og smaksstoffene best mulig, for en fortreffelig vinopplevelse. Er du interessert i andre type vinglass er det bare å se til resten av seriens varianter, se det rabatterte sortimentet her.

Klikk her for å se rødvinsglassene.

Fant du ikke det du lette etter?

Klikk her for å se alle tilbudene hos Christiania Glasmagasin.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag