Tilbud: Opptil halv pris på elsykler

Reklame

Foto: Getty Images

En elsykkel kan fort koste mange tusenlapper, men nå kan du gjøre et smart kupp hos Cykelkraft.no.

05.08.19 08:36

La bilen stå hjemme og dra heller på et eventyr med en elsykkel!

Cykelkraft.no er Nordens største sykkelbutikk og et sykkelverksted, som nå har gode tilbud på flere sykler til halv pris. Vi har tatt en titt på elsyklene.

Se hele sykkelsalget her.

Det er noen viktige ting du må vurdere før du finner den rette elsykkelen for deg. Tenk på hvor du skal sykle, hvor langt, hvor ofte og hvem som skal sykle. Det er også lurt å sjekke elsykkelens rekkevidde, værbestandighet og driftsikkerhet. Hos Cykelkraft kan du handle trygt og kjapt, i tillegg til å få bistand om det skulle skje noe med din elsykkel.

Finn den rette sykkelen for deg gjennom "Sykkelvelgeren"!

Alle sykler som sendes er ferdigmonterte, og du får poeng for hver gang du handler. Du får sykkelforsikring og fri frakt på alle sykler. Det er også gratis retur med 60 dagers returrett.

Vi har tatt en titt på noen elsykler på salg - for både ham og henne.

Elsykler for herre:

Kross Trans Hybrid 5.0 herr matt svart/graphite -47%

Med en rekkevidde på 120 km er dette et perfekt valg for alle mulige turer. Enten du skal på daglig pendling eller et lengere eventyr. Du har hele ti girer som kan skiftes enkelt og greit. Batteriet er 100 % ladet etter 4 timer, og 80 % på 2,5 timer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Rock Machine Crossride e350 matt svart/sølv/grønn -41%

Leter du etter en sykkel som er like smidig på byen som på sykkelveiene? Denne er like fin på asfalten som den er på grusveier og vanskelige skogsstier.

gronn
gronn

Frappe FSD M200 matt svart -37%

Frappe er den perfekte elsykkelen for deg som trenger litt ekstra hjelp i oppoverbakken, eller for deg som vil sykle til jobben. Elsykkelen gir deg en imponerende rekkevidde på maksimal 65 kilometer. Dessuten har du syv enkle girer som du lett kan skifte uten å anstrenge deg.

Klikk på bildet for å forstørre.


Elsykler for dame:

Epoque Lynx 7-växlad svart

Denne er som skapt for det skandinaviske klimaet. Med en elmotor på 250 watt med kapabelt batteri, får du det lange rekkeviddet og en bekymringfri oppladning. Dessuten har du navgir som er godt utrustet fra Shimano, slik at du kan enkelt kan bremse til nesten all slags vær.

Klikk på bildet for å forstørre.

Rock Machine Crossride e350 Lady matt svart/sølv/rosa -41%

Flott sykkel med hele åtte gir å veksle mellom fra Shimano. Med denne kan du cruise bådde på asfalten og i vanskelige terrenger. Med en makismal rekkevidde på 100 kilometer og batterikapasitet på 418 watts, slipper du å stresse med ladning.

Klikk på bildet for å forstørre.

Frappe FSD M200 Lady matt svart -37%

Liker du en moderne sykkel som er skapt for byen, er dette et godt valg. Ladetiden er på seks timer, og med en batterikapasitet på 418 watts. Maksimal rekkevidde er på 65 kilometer.

Klikk på bildet for å forstørre.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.