*Nettavisen.*

Tilbud på alt fra Arc'teryx, Osprey, Rab og Patagonia

Reklame
Sportnett

Hvis du er på utkikk etter nye turklær av høy kvalitet, bør du sjekke ut bursdagskampanjen hos Sportsnett.

Nå har du en unik mulighet til å spare penger på nyheter fra de populære merkene.

15.10.20 13:47

Sportsnett er i gang med en stor bursdagskampanje der ALLE varer i butikken (bortsett fra UBR) er satt ned med minst 20 prosent.

Det betyr at du kan få svært gode priser på nyheter og bestselgere fra blant annet Arc'teryx, Osprey, Rab, Patagonia, BlackDiamond, Mammut og Houdini – kvalitetsmerker som nesten aldri er på tilbud.

For enkelte merker er det også blitt gjort partikjøp som har senket prisene med 30 - 40 prosent. Kanskje du finner en julegave til deg selv eller en venn som er friluftsinteressert?

Det er bare Sportsnetts medlemmer som får tilgang til salget. Det er gratis å være medlem, og du blir det enkelt her.

Sjekk også ut salget på løpesko og løpetøy hos Milskukern

Her er noen av de beste kjøpene du gjør på salget hos Sportsnett:

Osprey Archeon 70

Klikk på bildet for å forstørre. Osprey Archeon 70

Med sine 140 produkter i sortimentet er Sportsnett en av Norges desidert største forhandlere av Osprey, et merke som du nesten aldri ser på salg. Tursekken Osprey Archeon 70 er en bestselger som du nå får til den knallfin pris. Sjekk hele utvalget av Osprey på tilbud her.

Alpha AR Jacket fra Arc'teryx

Klikk på bildet for å forstørre. Alpha AR Jacket fra Arc-teryx

Til tross for den lave vekten, har denne skalljakken en lang holdbarhet og overlegen værbeskyttelse. Sportsnett er billigst i Norge på Alpha AR Jacket. Sjekk ut hele utvalget av Arc'teryx på tilbud her.

Microlight Alpine Jacket fra Rab

Klikk på bildet for å forstørre. Microlight Alpine Jacket fra Rab

En superlett dunjakke med hette til utendørsbruk hele året. Dette er ikke av de aller varmeste jakkene, men den har glimrende allroundegenskaper og fungerer godt som ytterjakke, som mellomlag under en skalljakke eller som en sikkerhetsjakke i sekken for alpinisten. Sportsnett er billigst påjakken i Norge. Sjekk hele utvalget av Rab på tilbud her.

Silent Down Shirt fra Patagonia

Klikk på bildet for å forstørre. Silent Down Shirt fra Patagonia

Urban dunjakke med stretch. Det bevegelige yttterstoffet, den lave vekten og et spesielt myk, resirkulert polyester gjør det til en superkomfortabel byjakke. Sportsnett er billigst på jakken i Norge. Sjekk hele utvalget av Patagonia på tilbud her.

Sleepwalker fra Houdini

Klikk på bildet for å forstørre. Sleepwalker fra Houdini

Dette er et genialt plagg for deg som lett fryser på rumpe og lår. Med stramming nederst og øverst, samt toveis glidelås langs hele siden, blir dette raskt et favorittplagg på tur! Glidelås lar deg åpnet skjørtet helt opp slik at du ikke trenger ta av deg sko for å få det på. Kan også brukes for å unngå i soveposen. Se hele utvalget av Houdini på tilbud her.

Nordwand Pro HS Hooded Jacket fra Mammut

Klikk på bildet for å forstørre. Nordwand Pro HS Hooded Jacket fra Mammut

Nordwand er toppserien til Mammut, navngitt av nordveggen på Eiger. Jakka er laget for like ekstreme forhold som du kan få her. Perfekt for alle aktiviteter der bevegelsefrihet og god beskyttelse mot elementene er det aller viktigste, som alpin vinterklatring, toppturer i høyfjellet osv. Se hele utvalget av Mammut på tilbud her.

Se alle varer som er satt ned i pris hos Sportsnett her


Sjekk også ut salget på løpesko og løpetøy hos Milskukern

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.