*Nettavisen.*

Tilbud på sexleketøy: 3 for 800 kroner

Reklame
hand of Young couple lover sex intimacy pulling white sheets in ecstasy on the bed, orgasm. Concept about love, sex . Leave copy space for writing messages. hand of Young couple lover sex intimacy pulling white sheets in ecstasy on the bed, orgasm. Concept about love, sex . Leave copy space for writing messages.

Noe må du gjøre med den ekstra hjemmetiden du har på hendene. 

Lite å gjøre om dagen? Nå kan du fylle nattbordsskuffen uten å tømme lommeboken.

23.03.20 22:04

Mye spenning kan bygge seg opp i disse dager hvor som all underholdning må skje i eget hjem. Enten du bor alene eller med en partner er det nok mulig å øke livskvaliteten et par hakk bare ved å finne på noen nye aktiviteter i sengen. Nå er tiden for å utforske, og det er et utmerket tidspunkt til å ta seg bruk av tilbudet til sinful.no.

Klikk her for å se utvalget: kjøp 3 sexleketøy for kun 800 kroner!

Godt deg i utvalget til sinful.no og velg dine tre favoritter fra hjemmesiden og betal kun 800 kroner, uansett førpris. Produktene du kan velge blant er sexleketøy, sexy undertøy og annen type underholdning til lakenleken. Vil du virkelig utnytte deg av tilbudet kan du kjøpe 6 produkter for 1600 eller 9 for 2400.

Gratis frakt: Når du benytter deg av tilbudet og bestiller for 800 kroner får du også helt gratis frakt. Sjekk ut alle produktene her!

Unngå å gå helt i veggen, bruk tilbudet til å prøve de mest populære produktene:

Satisfyer 2 Next Generation

Klikk på bildet for å forstørre.  

Fra en kunde som la igjen anmeldelse på poduktet kan man lese at "Dette er noe av det beste, mest intense og avhengighetsskapende jeg har vært borti!". Selv skriver nettstedet at den revolusjonerende teknologien gir ekstra dype orgasmer.

Kjøp leketøyet her!

Partner Whale Parvibrator

Klikk på bildet for å forstørre.  

Det er kanskje ikke intuitivt hvordan man skal bruke dette leketøyet, men med litt forklaring er det bare å starte moroa. Den brede enden skal stimulere klitoris, mens den smale delen legger seg mot G-punktet og penis, når han beveger seg under akten.

Nysgjerrig? Klikk her for å sjekke ut produktet!

Fun Factory Volita Klitorisvibrator

Klikk på bildet for å forstørre.  

Denne lille anonyme saken kalles en klitorisvibrator, og meningen er at du skal la de to tulipanliknende bladene vibrere på begge sider av klitoris for optimal nytelse. Men delt glede er dobbelt glede, sinful.no anbefaler også å prøve den ut i parleken.

Klikk den hjem her!

Sinful Powerful Masturbator til Menn

Klikk på bildet for å forstørre.  

Åpne et hav av muligheter med denne spennende dingsen. Masturbatoren plasseres rundt penis og kan brukes til en ekstra spesiell runk alene eller med din kjære. Selve bulletvibratoren kan tas ut for enda flere fordeler, og det er heller ingen problem å ta den med seg i dusjen.

Klikk den helt hjem her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag