Gå til sidens hovedinnhold

Tilbud på sexleketøy: 3 for 800 kroner

Lite å gjøre om dagen? Nå kan du fylle nattbordsskuffen uten å tømme lommeboken.

Mye spenning kan bygge seg opp i disse dager nå som all underholdning må skje i eget hjem. Enten du bor alene eller med en partner er det nok mulig å øke livskvaliteten et par hakk bare ved å finne noen nye aktiviteter i sengen. Nå er tiden for å utforske, og det er et utmerket tidspunkt til å ta seg bruk av tilbudet til sinful.no.

Klikk her for å se utvalget: kjøp 3 sexleketøy for kun 800 kroner!

Godt deg i utvalget til sinful.no, finn tre nye favoritter og betal kun 800 kroner, uansett førpris. Produktene du kan velge blant er sexleketøy, sexy undertøy og annen type underholdning til sengeleken. Vil du virkelig utnytte deg av tilbudet kan du kjøpe 6 produkter for 1600 eller 9 for 2400.

Nettbutikken har også startet sitt vårsalg, med opptil 60% rabatt på massevis av sexleketøy og sexy undertøy. Trykk her for å se salget!

Gratis frakt: Når du benytter deg av tilbudet og bestiller for 800 kroner får du også helt gratis frakt.

Unngå å gå helt i veggen, bruk tilbudet til å prøve de mest populære produktene:

Satisfyer 2 Next Generation

Fra en kunde som la igjen anmeldelse på poduktet kan man lese at "Dette er noe av det beste, mest intense og avhengighetsskapende jeg har vært borti!". Selv skriver nettstedet at den revolusjonerende teknologien gir ekstra dype orgasmer.

Kjøp leketøyet her!

Partner Whale Parvibrator

Det er kanskje ikke intuitivt hvordan man skal bruke dette leketøyet, men med litt forklaring er det bare å starte moroa. Den brede enden skal stimulere klitoris, mens den smale delen legger seg mot G-punktet og penis, når han beveger seg under akten.

Nysgjerrig? Klikk her for å sjekke ut produktet!

Fun Factory Volita Klitorisvibrator

Denne lille anonyme saken kalles en klitorisvibrator, og meningen er at du skal la de to tulipanliknende bladene vibrere på begge sider av klitoris for optimal nytelse. Men delt glede er dobbelt glede, sinful.no anbefaler også å prøve den ut i parleken.

Klikk den hjem her!

Sinful Powerful Masturbator til Menn

Åpne et hav av muligheter med denne spennende dingsen. Masturbatoren plasseres rundt penis og kan brukes til en ekstra spesiell runk alene eller med din kjære. Selve bulletvibratoren kan tas ut for enda flere fordeler, og det er heller ingen problem å ta den med seg i dusjen.

Klikk den helt hjem her!