*Nettavisen.*

Tilbud på SUP, treningsmatter og flytematter

Reklame
SUP-padlebrettene er blitt superpopulære denne sommeren.

SUP-padlebrettene er blitt superpopulære denne sommeren.

Nå kan du spare bra med penger på to av sommerens største slagere.

26.06.20 14:42

Ettersom mange nordmenn har bedrevet hjemmetrening de siste månedene, har etterspørselen etter treningsmatter og turnmatter, såkalte AirTracks, eksplodert.

Mattene brukes til trening, lek, bryting, yoga og mye mer, og de fungerer også utmerket i vann. AirTracks kommer i mange ulike lengder og bredder, og du kan enkelt koble flere produkter sammen med sammenkoblere.

Det finnes også AirTracks som er designet som flytematter og padlebrett, såkalte SUP. Degge disse brettene har det også vært ekstrem interesse for i år.

Hvis du skal ha håndlagde AirTracks av høy kvalitet, er prisen ganske stiv. Det er derfor gledelig å se at X-Life nå har startet en tilbudskampanje der alle AirTracks-modeller og alt tilleggsutstyr er satt ned i pris.

Sjekk tilbudene på treningsmatter, SUP og flyematter!

Her er to av AirTracksene du nå får på tilbud hos X-Life:

Komplett SUP-pakke

Klikk på bildet for å forstørre. Komplett SUP-pakke

Pakken inkluderer fotpumpe, fleksibel sikkerhetsline, padleåre, sekk med plass til alt utstyr og avtagbart sete. Padlebrettet er lett og stivt og laget med MSL Fusion-teknologi. Brettet har 4-finne-system for bedret retningsstabilitet, Den en fjerde finnen plasseres midt under der man står for å forbedre treningsstabiliteten når man padler. Les mer og bestill her.

Komplett flytematte-pakke

Klikk på bildet for å forstørre. Komplett flytematte-pakke

Sommerens feteste produkt til vannaktivteter. En stabil og solid badeplattform som kan brukes til lek og aktivitet på vann, i hagen og på hytta. I pakken følger det med elektrisk pumpe, praktisk bag og repairkit. Les mer og bestill her.

Se alle AirTracks på tilbud her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag