*Nettavisen.*

Tips: Interiøret som gir deg et stilig hjem

Reklame
Happy Couple Hanging Picture on the Wall, Boyfriend Moves It, Girlfriend Tells Him when the Frame is Hanging Straight. Funny Moment in Young Couple's Life. Modern Stylish Apartment. Happy Couple Hanging Picture on the Wall, Boyfriend Moves It, Girlfriend Tells Him when the Frame is Hanging Straight. Funny Moment in Young Couple's Life. Modern Stylish Apartment.

Det er som oftest lite som skal til før hjemmet ditt får en mye mer gjennomført stil.  Foto: Getty Images

Det er ofte de små grepene som gir hjemmet ditt det lille ekstra.

11.09.20 11:04

Hjemmene man ser i interiørmagasiner ser ofte beundringsverdig ryddige og stilrene ut. Det skal ikke så mye til - med noen få elementer og triks kan du selv få et mye stiligere hjem.

Et knep er å velge ut noen "wow"-objekter som skiller seg ut, og som gir et eksklusivt og pent uttrykk.

Det viktige førsteinntrykket

Det første du ser når du trer inn i et hus eller en leilighet, er gjerne dørmatta. Velg en som er av høy kvalitet, og som skaper et innbydende førsteinntrykk.

Vår solklare favoritt er Heymat.

Klikk på bildet for å forstørre. Haymat

Heymat finnes både til utendørs og innendørs bruk, denne er ment til å bruke utendørs. 

Heymat har, av god grunn, blitt en moderne klassiker blant dørmatter. Har du dørmatta fra det norske merket, viser du at du bryr deg om kvalitet og design. Enda viktigere er det selvsagt at dette er en dørmatte du kommer til å elske selv.

Heymat er laget i 100% resirkulerbart materiale, og finnes både til utendørs og innendørs bruk.

Vil du ha en Heymat til å bruke inne, er denne helt perfekt.

Praktiske møbler

Et møblel som skiller seg ut og er moderne, men samtidig ikke prangende, er et utmerket tilskudd når du vil ha et stilrent hjem. Gå for praktiske hyller, så får du orden i kaoset samtidig som det unektelig ser flott ut.

Hyllesystemet fra Anne Linde er nettopp dette.

Klikk på bildet for å forstørre. Hyllesystemet fra Anne Linde er laget i pulverlakkert aluminium, og ser bra ut i alle rom.

Hyllene fra Anne Linde er laget i pulverlakkert aluminium, og ser bra ut i alle rom.

Trenger du en skikkelig oppdatering av oppbevaringen hjemme, kan et helt hyllesystem være det du ser etter. Stacked fra Muuto er blant markedets desidert fineste, og lar deg selv sette sammen akkurat den kombinasjonen som er best for deg og dine behov.

Se nærmere på Stacked fra Muuto her.

Klikk på bildet for å forstørre. Hyllesystemet Stacked fra Muuto glir rett inn i et stilrent skandinavisk hjem.

Hyllesystemet Stacked fra Muuto glir rett inn i et stilrent skandinavisk hjem.

Belysning er også viktig, og en pen lampe gir et inntrykk av at du bryr deg om atmosfæren hjemme.

Et godt valg er gulvlampen Cleo, som er minimalistisk men samtidig trendy.

Les også: Guide til utelys

I den litt dyrere enden av skalaen, kan en god lenestol være vel verdt prisen du må betale. Det å sitte godt er viktig, og går du for en designklassiker av en stol blir det som en lite kunstverk midt i rommet.

Masculo stol fra Gubi er nettopp dette.

Klikk på bildet for å forstørre. I Masculo stol fra Gubi møter de myke formene skarpe vinkler

I Masculo stol fra Gubi møter de myke formene skarpe vinkler Foto: Gubi

Detaljene teller

Det ligger ofte i detaljene, når et hjem fremstår pent og moderne. Skal du for eksempel selge huset eller leiligheten, kommer alltid stylisten med visse gjenstander som gir det lille ekstra. Men hvorfor ikke alltid ha det pent og stilig?

Hvis det er én ting som gjør at et hjem ser mer innbydende ut, så er det planter. Skal plantene virkelig gi et stilig uttrykk er det viktig hva du bruker av potter. Velg en enkel potte, som samtidig viser at du har god smak.

Pottene fra Hay er blant våre største favoritter, som denne ekstra store. Plant en stor plante i denne, og vips, så har du et blikkfang i rommet.

Klikk på bildet for å forstørre. haypotte

Pottene fra Hay er enkle, men samtidig stilige. 

Vi kan også anbefale den råfine plantekassa fra Ferm Living, som like gjerne kan brukes til å oppbevare bøker som planter.

Men det er selvsagt ikke bare planter som er fine detaljer som gir det lille ekstra på interiørfronten. Noe som gir deg mulighet til å pynte med alt fra barnetegninger til julekort og viktige beskjeder på en fin og praktisk måte, er en magnettavle.

Denne fra The Oak Men kan vi personlig anbefale.

Klikk på bildet for å forstørre. magnettavle

En magnettavle er en pen og praktisk måte å få orden i kaoset på.  Foto: Ingvild Jenhaug Korneliussen, Nettavisen

Hvis det er én ting som gjerne kan ødelegge inntrykket av et ellers stilrent hjem, er det en stor og stygg TV. Derfor er det godt at TV’en slettes ikke trenger å være stygg. Blant de aller, aller vakreste TV’ene, finner vi The Frame fra Samsung.

Som navnet tilsier ser The Frame mer ut som en bilderamme enn en TV, og det er nettopp det som gjør denne til en favoritt blant de som er opptatt av interiør og design.

Klikk på bildet for å forstørre. The frame

The frame ser mer ut som et kunstverk enn en TV.

Her finner du The Frame.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.