Gå til sidens hovedinnhold

Topp 10 griller

Vi har sett på grillene som skiller grillmesteren fra grillamatøren.

Det å være sin egen grillmester med utstyret i god nok orden er en herlig følelse. Mat blir ofte særdeles mye bedre av noen minutter på grill, og med god nok grill kan du levere de lekreste retter.

Oppdatert 28. april 2021

1. Weber Genesis II

Dette er en kraftig og god gassgrill som er av høy kvalitet. Stor nok plass til å grille mye, og bygget slik at den tåler det meste. Har en smart sidebrenner for sauser og annet, og 3 brennere på selve grillen.

Her finner du grillen

Les også

Grillpakken som gir deg amerikansk smak på maten

2. The Big Green Egg 2 XL

Dette er en grill som tar matopplevelsen til en ny høyde. Det 170 kilo(!) tunge monsteret av en grill har 4 185 kvadratcentimeter å grille på. Med avanserte oppbygning, termostat og mange muligheter for justeringer er dette et blikkfang og en matkonge i hagen. Kamadogrillen er en japansk grill, som også kan brukes som røyker. Her blir maten alltid god!

Her finner du grillen

3. Weber SmokeFire EX4

De fleste har hørt om eller sett gassgrillene til Weber. De er valget for mange nordmenn på grillfronten, og det er kanskje ikke så rart. Med Weber får man kvalitet, og smarte løsninger. Denne utgaven har Weber Connect innebygd som sender instruksjoner til din smarttelefon om når det er på tide å snu biffen, og når den er klar til å serveren. Det blir nesten som en egen kokk!

Her finner du grillen

4. Stekeplate Grillsymbol

Hvis du vil ha mange gjester ette rhvert, eller bare ha litt skikkelig proff grillopplevelse er en grillplate løsningen. Med en kapasitet på opp til 80 porsjoner er du i hvert fall klar for det meste. Finnes i forskjellige størrelser.

Sjekk den ut her

5. Boretti Barilo kullgrill

En stor kullgrill med klassisk grillmåte som avtakbare kullbrett. Virkelige grillentusiaster elsker denne kullgrillen i støpejern, og det skjønner vi godt.

Her finner du den

6. Weber Pulse 1000

Hvis du er av oppfatning at elektriske griller ikke helt kan måle seg med andre typer griller, er dette enkelt forklart slik: Dette er grillens Tesla.

Se nærmere på den her

7. Utekjøkken premium

Dette er jo ikke en grill, men hvis du vil ha en hytte på uteplassen din hjemme så er et komplett utekjøkken et godt valg. Dette er en ferdig pakke som har det meste du trenger. Vi tar det med på listen rett og slett som et mulig alternativ for gode, varme dager hjemme.

Se nærmere på utekjøkkenet her

8. Weber Q3000

Folkegrillen fikk terningkast 6 hos Klikk.no, og er et herlig valg for de aller fleste. Stor nok for nok mat, og funksjonell. Gassgrillen har to brennere.

Her finner du den

9. Morsø Forno - grillovn og samlingssted

Morsø Forno er den nye grillen alle snakker om. For i tillegg til å være fantastiske å lage både grillmat og pizza i, er den både vakker å se på og fungerer som samlende varmeelement.

Se de ulike Morsøe-modellene her

10. Everdure Kullgrill Fusion

Everdure-grillene er skapt av den verdensberømte kokken Heston Blumenthal, og med denne grillen kan du lage alt fra kylling og biff til lammelår til kvaliteten av en mester. Etter kun 10 minutter er den klar til å grille de deiligste måltider.

Her finner du den

PS! Hva med å lage pizza i en ordentlig pizzaovn utendørs? Sjekk her

Engangsgrill?

Her finner du tradisjonell engangsgriller (kr 9,95)

En miljøvennlig variant som er gjenvinnbar finner du her (3 for 2 til 89 kroner per stykk)

Topp 10 ekstrautstyr til grillingen

1. Chili Klaus Grillmaster BBQ-sett

2. Bakesten premium

3. Grillspyd i bambus

4. Grilltang med innebygget termometer

5. Outset grillpresse

6. Pureflame elektrisk lighter

7. Weber Connect Smart Grilling Hub

8. Grillforkle og grillvott

9. Meater trådløst termometer

10. Grillbørste Boretti

PS! Ute etter en slik billig, tradisjonell kulegrill med det røde lokket? Her finner du den til 199 kroner.

Sulten allerede?

Når grillen er i hus er det bare å sette i gang med kokkeleringen. I Nettavisens nettbutikk har sjefen sjøl plukket ut sine favoritter, resultatet ser du under her:

Amerikansk grillpakke

Denne pakken er for deg som elsker amerikansk barbecue. Vi har valgt ut fire produkter. En ketsjup ulik det du er vant til, men som er supergod. En krydderblanding som hever nesten all mat, og en salatdressing som er helt utrolig god. Likevel så er det barbecuesausen som er den virkelige toppen. Kanskje blir årets 17. mai en slags 4th of July?

Se hva du får med i Nettavisens amerikanske grillpakke her

NB! Vi selger kun 100 pakker.

Moderne grillpakke

Denne er for deg som liker moderne og friske smaker. Vi har tatt en topping som topper alt, en salsa som slår godt nok for alle ganer, en dressing som kan virke som en klassiker - bare bedre - og også her en barbecuesaus utenom det vanlige. Dette er pakken for deg som vil imponere med litt fra hele verden.

Her finner du Nettavisens moderne grillpakke og kan sjekke ut innholdet

Vi har kun 50 av denne pakken!

Les også

Slik rengjør du grillen

Les også

Hagemøblene nordmenn elsker

Kommentarer til denne saken