Topp 10 kupp på Green Friday

Reklame
 

  Foto: (CDON)

Nå kan du gjøre storeslem under de elleville salgsdagene Green Friday.

26.04.19 15:19

Green Friday er vårens svar på Black Friday-salget. Det store salget er en ypperlig mulig til å gjøre gode kupp på en rekke forskjellige varer, enten det er elektronikk eller klær du er på jakt etter.

Se hele salgsoversikten til Green Friday her.

Under følger noen av de beste kuppene du kan gjøre på den store salgsdagen:

Bang & Olufsen Beoplay H4

CDON har en rekke gode tilbud Green Friday. Hva med nye hodetelefoner fra det danske merket Bang & Olufsen? Du får opp til 50 prosent på en rekke merker hos CDON.

Sjekk enda flere gode Green Friday-tilbud hos CDON her!

Foto: (CDON)

AVA P70 Master Høytrykkspyler

Green Friday er vårens store salgshøydepunkt. Hva med å ta ta vårrengjøringen av uteplassen, utemøblene og bilen med sin egen høytrykkspyler? Bilpleiekongen har kanontilbud på denne meget brukervennlige høytrykkspyleren fra AVA.

Se flere gode tilbud fra Bilpleiekongen her.

 

Klær fra Høyer

Motekjeden Høyer kjører full fart på Green Friday og har opptil 60 % rabatt på en rekke klær- både for damer og herrer. Her finner du kjente merker som Samsøe Samsøe, NN07, Holzweiler, Ganni og By Malene Birger.Garmin Fenix 5s

Vår betyr maratonsesong og hva er vel bedre hjelpemiddel til å måle veien mot toppformen enn en ny sportsklokke? Milrab har massivt salg på en rekke kvalitetsklokker, deriblant en Garmin Fenix 5s.

Med stilig design og meget brukervennlig, har klokken blitt en favoritt blant mosjonister.

Om klokken ikke skulle falle i smak, er den gode nyheten at Milrab har salg på en rekke andre treningsklokker. Du finner noe av dem her.Klær fra Boozt

Nettbutikk-favoritten til nordmenn har gode priser hele året, men er ekstra gavemilde når det kommer til Green Friday-dagene.

Her finner du klær til herrer. Her finner du klær til damer.

Klær til barna

Hvorfor bare oppgradere din egen garderobe nå på våren når du kan finne noe fint til dine små? Reima har et kjempeutvalg av barneklær, og på Green Friday har de rabatt på opp til 50 % på alt fra badeklær til t-skjorter.

Se utvalget her.

Vinkjøleskap fra AEG

Sommeren står for dør og det, for mange, betyr noe godt i glasset mens man slikker sol på terrassen eller balkongen. Med en økende interesse for drikkevarer de siste årene, er det mange som har gått til innkjøp av eget vinskap. Hos hvitevare-butikken Skousen får du nå opptil 30 % rabatt på en rekke varer.

Én tilbudsvare er dette kvalitetsvinskapet fra AEG, der man får 13 % rabatt. Her har du plass til 52 flasker og kan sørge for at hele vennegjengen holder seg nedkjølt gjennom hele sommeren.


Skagen utemøbler - sett

Har man først kjøpt seg vinskap, trenger man et sted å nyte drikken og. Rum21 (tidligere Room21) kliner til med designdager og har en rekke nedsatte priser på diverse designmøbler.

Blant annet får du et sett med utemøbler fra det danske merket Skagen. Tidligere kostet hagemøblene 36.280 kroner. Nå er prisen satt ned til utrolige 24.495 kroner.
Sjekk ut tilbudet her
.

Finn enda flere designvarer til nedsatt pris her.Treningstights fra Kari Traa

Det kan være vanskelig å komme seg på treningsbølgen etter en knallhard vinter. Hvorfor ikke få litt ny glød med nye treningsklær? Finn alt du trenger til gymmen hos Get Inspired. Her finner du merker som Kari Traa, Johaug, Asics og Nike - for å nevne noen.


Kjelesett fra Zwilling

Side 1731 har tyske Zwilling produsert kjøkkenutstyr av kvalitet. Hos Glass og Interiør finner du dette 7-delers kjelesettet i Vitality-serien til sterkt redusert pris.

Foto: (glassoginterior)


Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.