Gå til sidens hovedinnhold

Topp 13 julekalendere med spiselig innhold

De klassiske adventskalenderne hadde alltid gode sjokolader. Nå er de enda bedre.

Vi fortjener å kose oss. En mørk tid som teller ned til julaften kan ha en opptur hver eneste dag. Likevel er det nå langt fra de enkle sjokoladekalenderne du kanskje hadde før til luksusen du nå kan nyte hver dag fram mot selveste julaften.

Vi har samlet de adventskalenderne med det beste spiselige.

NB! Denne listen var opprinnelig på 22 kalendere. Det betyr at 9 allerede nå tidlig i november er utsolgt.

Se bildene: Her er Blindeforbundets valpekalender 2021

1. Summerbird (utsolgt)

Årets luksusjulekalender fra Summerbird - fylt med 10 ulike sjokoladevarianter fordelt på 48 pakker (2 sjokolader per luke). Denne himmelske sjokoladen er favoritten til sjefen vår, som sant eller ikke sier at omtrent 5 prosent av hans kroppsvekt skyldes sommerfuglene herfra.

Uansett sannheten i det er vi enige i at dette smaker rett og slett himmelsk. Luksus er bare fornavnet, og da vår sjef sa vi måtte ta denne inn i nettbutikken vår sa vi raskt ja. For deg som vil ha det virkelig gode er dette et supert valg.

Her finner du den

2. Summerbird liten (utsolgt)

Denne er fylt med unike sjokolader, og inneholder 12 ulike varianter fordelt på 24 luker. En litt mindre utgave av de samme gode sjokoladene du finner over.

Her finner du den

3. Haupt lakrits adventskalender

Her får du 24 ulike smaker av sjokolade og lakris - med minst to biter i hver luke. Haupt lakris er laget i Sverige på en liten fabrikk utenfor Stockholm.

Den lille fabrikken startet etter en tur til Island, og inspirasjonen fra landet hvor man virkelig kan nyte sin lakris står som en påle. Dette er klassiske biter blandet med nye, store smaksopplevelser. Det er ikke mange kalendere hvor du får 24 forskjellige lakrissmaker!

Her får du tak i den

4. Lindt Teddy Adventskalender (utsolgt)

Den klassiske adventskalenderen til Lindt er fylt med velsmakende sjokolade fra 1. - 24. desember. Tar julekosen til nye høyder! Passer også perfekt å gi bort i gave til noen du er glad i.

Her finner du den

5. Lakrids by Bülow

En klassiker som ble fjorårets storselger, og som i år kun kommer i en versjon. Fjorårets versjon var i to utgaver, men i år er det bare en mindre.

Her finner du den

6. Chili-klaus

Denne kalenderen ble utsolgt i 2019, og da vi testet den ble det virkelig saker i redaksjonen vår. En kalender hvor de fleste bilene er bare litt sterke, men... (se videoen under, og kjøp kalenderen om du er tøff nok).

Sjekk den her

7. Lakrisfabrikken (utsolgt)

Kul kalender med veldig god lakris. Denne kommer til å bli utsolgt! Hver luke inneholder 30 gram lakris, totalt 720 gram - med klassisk lakris. En vinner.

Sjekk den her

8. Julekalender med vingummi

Dette er en luksuskalender som har strålende spiselig innhold av vingummi. Denne ble utsolgt i 2019, og er en kalender som både store og små synes er god. Riktignok vil vi beskrive innholdet som premium vingummi (gummigodt, om du vil).

Her finner du den

9. Popcorn (utsolgt)

For deg som elsker gourmetpopcorn. I denne kalenderen skjuler det seg en pose med favorittgodteriet ditt bak hver eneste luke. Vi kjøpte denne i fjor, og angret ikke et poppende sekund.

Her finner du den

10. Cadbury Heroes

Her får du klassiske, engelske sjokolader du vanligvis ikke finner i Norge. Siden det ikke blir tur ut av landet i år er dette kanskje en liten drøm om England?

Her får du tak i den

11. Luksuriøs marmeladejulekalender

Unn deg god frokost rett fra kalenderen. Denne marmeladekalenderen er fra franske Confitures a l'Ancienne, og inneholder tolv ulike marmelader bak de 24 lukene. Paddington hadde elsket den!

Her finner du den

12. Simply Chocolate julekalender for to (utsolgt)

Du trenger ikke å fortelle at kalenderen er for to. Og at det er noen ekstra luker. Herlig sjokolade, og MYE! En innertier.

Her finner du den

13. MyMuesli müsli-kalender

Få en god start på dagen med økologisk müsli - hver dag i desember frem til julaften! De kommer i ulike smaker som eple, kanel og vanilje. Hvis du har kjøpt litt mange av sjokoladekalenderne over kan jo denne bøte på samvittigheten.

Her finner du den

Les også

Best i test julekalender 2020

Les også

Dette er adventskalenderen vi var redde for at vi ikke fikk tak i, så vi løste problemet for både deg og oss

Kommentarer til denne saken