Gå til sidens hovedinnhold

Topp 20 kjøp på Black Weekend

Vi har gjort jobben for deg. Her er de beste kjøpene du kan gjøre akkurat nå.

Det er den tiden på året hvor du kan spare mange tusenlapper, og nettbutikkene har lastet opp sine aller beste tilbud til deg. Vi har tatt jobben med å velge ut de aller beste tilbudene.

NB! Denne saken oppdateres fortløpende med nye tilbud, og du kan også følge vår live oppdatering her eller i denne saken.

Full oversikt: Se oversikt over alle salgene her

Black Friday var opprinnelig kun den siste fredagen i november, men er nå utvidet til å i hvert fall for nesten alle butikker å være en Black Week. Det betyr en hel uke med store tilbud og salg. Vi i Nettavisen har en hel avdeling på ti personer som vil følge alle salgene, tråle gjennom hundrevis av butikker og sjekke ut de aller beste tilbudene for deg.

Viktig: Vi prissjekker alle tilbudene og tipsene vi har i våre saker!

Her kan du se tilbudene i Nettavisens egen nettbutikk - hodetelefoner, øreplugger, spill og annet.

Topp anbefalte kupp akkurat nå

NB! Denne blir oppdatert og utvidet fortløpende. Tips oss gjerne her (still et spørsmål)

1. Bose QuietComfort 35 II

Det sikre støyreduseringsvalget som så mange elsker har en veldig fin pris nå. Komplett har satt ned prisen på hodetelefonene med 391 kroner. En super julegave.

Her finner du dem

2. Game & Watch: Super Mario Bros.

Gjenopplev barndomsminnene eller del de med den nye generasjonen med denne gjenopplivingen av spillklassikeren. Du sparer 27 % om du slår til nå.

Her finner du den

En del av det store salget til CDON

3. Kjelesett 6 deler fra WMP

Et godt utvalg av kjeler er et must på kjøkkenet til alle som elsker å lage mat. Saphir kjelesett fra WMF består av 6 kjeler i robust Cromargan rustfritt stål og en TransTherm® universalbunn som egner seg til alle typer kokeplater, inkludert induksjon. Kjelene kan vaskes i oppvaskmaskin og tåler opp til 250°C i stekeovn. Nå på 63 prosent.

Her finner du den

En del av det store salget til Christiania Glasmagasin

4. Pondus: 17 i nøtten

Den morsomste boken i Pondusbokserien, om vi skal tro sjefen vår. Blant annet med klassikeren over. Kostet 349 kroner, men du får den nå for kun 139 kroner.

Her finner du tilbudet

5. Vaskemaskin med kombinert tørk fra AEG

Den nye kombimaskinen fra AEG tilpasser temperaturen og trommelbevegelsen til forskjellige tekstiler og justerer programmene etter tøymengde. Maskinen er satt ned med 30 % - til 7299 kroner. Ifølge Prisguiden har det første gang i år den prises til under 9200 kroner.

Her finner du vaskemaskinen

Se hele salget hos Whiteaway her

6. Latch K M brille fra Oakley

Den offisielle Oakley-nettbutikken har et stort Black Friday-salg der du får sportsbriller og solbriller til fantastiske priser. Den populære brillen Latch K M (bildet over) er satt ned med 50 %.

Her får du tak i brillen

Se hele Black Friday-salget hos Oakley

7. Brødrister Ariete Moderna

Stilren og kul brødrister som er en del av det store salget på... ARK? Ja, kom deg til bokhandelen og finn deg en brødrister. Rekordbillig nå.

Her finner du den

8. Marmot Never Winter sovepose

Marmot Never Winter er en solid og svært komfortabel sovepose av dun. Den varmer godt samtidig som den veier lite, noe som gjør den lett å bære med seg. Den passer utmerket for bruk fra vår til høst og er fylt med 650 FP andedun av høy kvalitet som er behandlet for økt vannresistens under våte forhold. Du finner den her.

En del av salget hos Milrab

9. Zenkuru Kroppspute

Med denne kroppsputen sover du ekstra godt, og det fortjener du. Zenkuru kroppspute har en kurvet innside som gir støtte til nakke, rygg, mage og ben. Dette gjør det lett å finne en behagelig sovestilling.

Her finner du den

En del av det store salget til Coolstuff

10. Baltoro 75L fra Gregory

Baltoro 75L fra Gregory er en prisvinnende vandresekk med nytt oppdatert og fresht design. Sekken har nytt A3 ryggsystem som gir enda bedre fuktransport og varmeregulering. I dag er den satt ned med 41 %.

Her får du tak i sekken

Se hele salget til Fjellsport her

11. Mamma og pappa-plakat

En enkel, men varmende gave som nå er satt ned til halv pris. Du finner også gaver til tante, mormor og andre.

Her finner du den

En del av det store salget til PictureIt

12. Kunstig juletre med lys

Lightup har satt ned sine kunstige juletre med lys med 40 prosent. Noe som betyr at deres supertre på 240cm nå koster 3 294 mot 5 490 før black week. Disse treene er jo billigere i januar og juli, men...

Hvorfor? Fordi et kunstig juletre er ganske så praktisk...

Her finner du juletreet

Her finner du hele salget til Lightup

13. Skjorte fra Polo Ralph Lauren

Denne klassiske skjorten fra Polo Ralph Lauren får du nå på 40 prosent hos NlyMan. Passer like bra til hverdag som til en finere anledning. En flott julegave til deg selv eller en som trenger en ny skjorte.

Her finner du hettegenseren

Se hele Black Friday-salget til NLY Man her

14. Overdel ullundertøy fra Kari Traa

Det selges fort unna i nettbutikken Anton Sport på de gode tilbudene, og du får nå denne klassiske overdelen fra Kari Traa på halv pris. Opprinnelig 799 kroner, nå 399 kroner.

Her finner du den

Her er hele salget til Anton Sport

15. Samsung QE75Q

Ok, dette er en av toppmodellene, og da er det ikke så mye bokstavlek hos butikkene så her kan du sammenligne prisene. Rekordbillig er virkelig rekordbillig. Tek kalte den for den beste TV'n fra Samsung noensinne, og EISA kåret den til årets produkt. Rekordbillig er den også. Sa vi det?

Her finner du den

16. Jakke for dame fra Bjørn Dæhlie

Knallfin langrenns-jakke fra Bjørn Dæhlie for dame. Den er selvsagt både vind- og vanntett, og passer til kalde dager. Nå satt ned med 40 prosent hos Fjellsport.

Her finner du den.

17. 2 tights + sports BH

Dette er virkelig et superkupp. Du får 2 BumPro-tights og en sports-bh til 349 kroner.

Du finner pakken her

En del av det store salget til Tights.no

18. Namron Glassovn Panel 600w

Varmeovn med stort display og smart spareprogram. Nå satt ned fra 799 til 499 kroner.

Her finner du ovnen

En del av det store salget til Elektroimportøren

19. Porsgrunds Porselænsfabrik Sense Tallerken

Du får nå 4pk tallerken fra Sense og Porsgrund Porselensfabrikk hos Christiania Glasmagasin. De er en del av en elegant, tidløs og stilren serviseserie. Nå på 64 prosent.

Her finner du det

En del av de store salget til Christiania Glasmagasin

20. Odysse rødvinsglass

Dette er glass med knuseerstatning og herlig design fra Hadeland Glassverk. Nå satt ned med hele 60 prosent i en 6-pakning. Gave til deg selv, kanskje?

Her finner du pakken

En del av det store, suksessfulle, salget til Christiania Glasmagasin

Bonus: Vær sikker på nett: Eksklusivt tilbud på sikker og anonym nettsurfing

Med en VPN-tjeneste kan du surfe trygt og anonymt, og du kan også få tilgang til de amerikanske versjonene av strømmetjenester som HBO, Netflix og Disney+, som er lukket for norske brukere.

Sjekk dette eksklusive tilbudet til leserne av Nettavisen

Hvorfor? PureVPN, som er en tjeneste mange nordmenn bruker, gir 92 % rabatt eksklusivt til Nettavisens lesere. Du finner tilbudet kun her.

Live Black Friday

Under ser du et utdrag fra vår live oppdatering fra salgene. Du kan få full oversikt her.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken