Gå til sidens hovedinnhold

Topp 8 små griller

Til skogen, parken og balkongen.

Det er fullt mulig å eie en grill selv om du ikke har en hage. Ikke nok med det, maten smaker særdeles mye bedre etter noen minutter på grillen. Etter at vår lille bærbare grill ble tatt frem før påske, har samtlige retter fått seg en liten runde over gassen.

Her er topp 8 små griller:

1. Weber Go-Anywhere Bærbar Gassgrill

Dette er en svært hendig gassgrill som lett kan tas med fra A til Å. Kåret til best i test flere ganger. Passer alle steder, til alle anledninger! Den blir varm på et øyeblikk, og er enkel å oppbevare.

Her finner du grillen

2. Weber Go-Anywhere Bærbar Brikett-/Kullgrill

Om du foretrekker kull over gass, er denne grillen et godt alternativ. Kompakt og superpraktisk på farten.

Her finner du kullgrillen

3. KitchPro® Røykfri kullgrill

Om du er av de som blir utålmodig når du venter på at grillen skal bli varm, så er denne perfekt for deg! Kullgrillen blir klar på kun fire minutter, og har en innebygd vifte som minimerer røykutviklingen.

Her finner du grillen

4. Piknik-grill 37cm

En liten og flott piknik-grill med låsbart lokk og innfellbare bein. Passer til både strand, camping og balkong.

Her finner du den

5. Muurikka elektrisk grill 1200 W

Rask og enkel i bruk. Denne elektriske grillen kan du bruke til å både røyke og grille mat hele året. Krever dog strøm, men er perfekt på balkongen.

Her finner du den elektriske grillen

6. Weber Q 1200 Gassgrill

Dette er en smart, liten og mobil gassgrill for deg som er opptatt av litt ekstra luksus. Med to bord på siden som kan foldes sammen etter bruk, har du god plass til å tilberede maten. Klar på noen få minutter.

Her finner du luksus-grillen

7. Kullgrill Lodge Sportsman's Grill

Robust Hibachi-grill i kraftig støpejern som passer til piknik, camping og uteplassen. Den har to høydeinnstillinger, og du kan bruke både kull og ved som fyring. Denne holder lenge!

Her finner du grillen

8. Everdure Kullgrill Cube

Stjernekokken Heston Blumenthal er mannen bak disse fantastiske kullgrillene. Kan plasseres på alle overflater, og er laget av solid varmeresistent lettvektsstål. Grillen har både oppbevaringsrom godkjent for mat, et rom til kull og et skjærebrett i bambus inkludert. Snakk om valuta for pengene! I tillegg kan du velge mellom fire forskjellige farger.

Her finne du kullgrillen

Les mer

Topp 10 griller

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger