*Nettavisen.*

Tre fine jobbantrekk

Reklame

Foto: Getty Images

Gled deg til hverdagsrutinene med et nytt jobbantrekk.

08.08.19 13:22

Vi vinker farvel til sommerferien og ønsker august velkommen. Det kan være tungt å være tilbake på jobb, men du kan jo gjøre hverdagen litt mer spennende med et nytt antrekk. Det er noe med nye klær som gir oss en god følelse.

Se Back to work-kampanjen til Miinto her.

Trikset er å ta utgangstpunkt i et nytt plagg, før du setter sammen resten av antrekket. Under har vi valgt tre viktige plagg og hvordan du styler det.

Les også: Disse genserne passer perfekt over sommerkjolen

Skjorte

En skjorte trenger ikke å se stivt ut. Det er mye du kan gjøre med en enkel skjorte - enten den er hvit, stripete eller i denim. Style opp med en kul blazer og et par fine sneakers, for en mer avslappet og komfortabel look.

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Vil du ha litt variasjon i stilen og ikke bare kjøre skjorte og blazer? En skjortekjole er helt perfekt til jobb. Du kan bruke strømper på bena når temperaturene synker, eller bruke en bukse under som et stilig alternativ.

Klikk på bildet for å forstørre.

Frakk fra Chelsea - Kjole fra Ganni - Veske fra Day Birger Et Mikkelsen - Sneakers fra Svea

Du kan aldri få nok av blazere. Gjør du innkjøp på flere, har du alltid noe å ha på deg. Trikset er å bruke blazeren som et "statement"-plagg, og holde det enkelt i resten av antrekket.

Klikk på bildet for å forstørre.

Blazer fra Tiger of Sweden - Skjorte fra Tiger of Sweden - Bukse fra Tiger of Sweden - Sko fra Ganni - PC-veske fra Day Et

Klikk på bildet for å forstørre.

Ganni - Day Birger Et Mikkelsen - Part Two - 2NDAY

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.