Gå til sidens hovedinnhold

Tre spennende nyheter fra sykkelmessen

Bike Expo ble avlyst grunnet koronaviruset, men du kan lese om noen av lanseringene her.

Sykkelinteresserte fra hele landet hadde gledet seg til den årlige sykkelmessen Bike Expo siste helg i mars. I år ble dessverre arrangementet avlyst, men heldigvis har Anton Sport flyttet messen inn i sin nettbutikk.

Anton Sport har vurdert flere av syklene som skulle ha vært presentert på messen, og de trekker spesielt frem disse tre nyhetene:

TreadwellNeo - spenstig «el-cruiserhybrid»

Treadwell Neo EQ er en komfortabel e-sykkel som passer perfekt til ærender og treff med familie og venner i nabolaget. Sykkelen er lett å komme seg av og på, og den er like enkel å sykle.

En integrert hjulsensor gjør at du kan spore hastighet, avstand og kalorier brent. Den minner deg på nødvendig service, registrerer sykkelen din og mer. Alt dette gjøres med Cannondale Intellimount Stem som lar deg montere telefonen din og bruke MAHLE ebikemotion appen som et dashbord. Les mer om sykkelen her.

Topstone Carbon - best på grus

De store dekkene på 37c, sikker rytterposisjon og sporty kjøreegenskaper gjør Topstone Carbon til grussykkelen over alle grussykler. Enten du er på flere dagers tur på bakveier, utforsker korte utflukter på nye stier eller gjør den daglige ruten til og fra jobben, er Topstone det beste valget. Se de ulike modellene her.

Cannondale SuperSix EVO - den ultimate landeveissykkelen

Denne kvalitetssykkelen har den perfekte balansen mellom lett vekt, stivhet, og aerodynamikk som gjør at du kan yte maks på landeveien. Se de ulike modellene her.

Se flere sykkelnyheter og bestselgere i ulike priskategorier her!


Alt om sykkelsesongen 2020

For deg som trenger ny sykkel, har vi også funnet frem til noen av årets virkelig freshe sykkelnyheter du kan bestille på nett, samt utstyret du bør vurdere å skaffe deg før du starter årets sykkelsesong.

Her finner du et stort utvalg sykler av alle typer.

Sykler til voksne

Når du skal velge sykkel, må du først og fremst tenke på hva du skal bruke den til. Skal du sykle i marka, sykle i byen eller litt av alt?

Hybrid

Mens en terrengsykkel gjerne er robust med brede hjul og en racersykkel har smale hjul og en tynnere ramme, er hybriden midt i mellom. Her er gjerne hjulene smalere, og rammen mer robust enn på en racer.

For mange er en hybridsykkel et godt valg, nettopp fordi den kan brukes både på grusvei og i større fart på asfalt.

Bestselgeren Flow Street fra Gekko er en enkel og robust sykkel til en god pris, som holder år etter år. Det komplette Shimano Acera drivverket og den solid rammen gir en pålitelig og slitesterk allrounder av en sykkel.

Her finner du sykkelen, akkurat nå på 10 % medlemstilbud.

Ta også en titt på denne hybriden, som sies å være for deg med dårlig tid.

Sykkelen over fra Cannondale er en velutviklet tursykkel med stilig utseende og integrert hjulsensor som kan spore aktiviteten din.

Her finner du flere hybridsykler.

Det finnes selvsagt også elhybrider, som denne gode sykkelen fra Gekko.

Flere elsykler finner du her.

Racersykkel/landeveissykkel

Sykler du bare på asfalterte veier og holder deg unna grus og mark, er en såkalt racersykkel kanskje det du ser etter. Racersyklene er gjerne smale og elegante, og laget for høy fart.

CAAD13 Disc Ultegra 2020 ble kåret til Bike of the year 2019/2020 av road.cc, og det er ikke uten grunn. Cannondale kan aluminium, og det har de utnyttet til maks i denne modellen. CAAD13 Disc Ultegra 2020 har blitt den raskeste Caad´en noensinne, og en sykkel som gir deg alt du trenger.

Her finner du den. Akkurat nå får du 10 % som medlem hos Anton Sport.

Ta også en titt på dette beistet av en racer, som er for deg som vil ha det beste av det beste.

F Topstone Carbon Ultegra RX 2 2020 er den mest offroadtilpassede og komfortable landeveissykkelen som noen gang er laget, ifølge produsenten.

Vil du virkelig suse bortover langs veien, bør du ta en titt på elsykkelen Tesoro Neo X 2 2020.

Terrengsykkel

Sykler du mye i røft terreng, er det ingen tvil om at det er en terrengsykkel du bør gå for.

F-Si Carbon 5 2020 er en sykkel som tåler det meste, og gir deg faktisk livstidsgaranti på rammen. Veier kun 11,4 kg.

Se nærmere på terrengsykkelen her.

Skal du ha fulldemper, er det denne du går for.

Skal du sykle langt, eller må komme deg gjennom mye bakker, er det kanskje en elsykkel du bør gå til anskaffelse av. Trail Neo fra Cannondale er laget for å ta sykkelturen til neste nivå, med alle egenskapene du ser etter i en terrengsykkel, i tillegg til å være en knallgod elsykkel.

Her finner du et stort utvalg terrengsykler.

TIPS: Tenk over om du trenger fulldemping eller halv. Sykler du mest på grusveier og enklere terreng, er en halvdemper sannsynligvis det rette for deg.

Barnesykler

Noe av det viktigste å tenke på når du skal kjøpe barnesykkel, er at den er lett. Selv har vi gått på smellen med å kjøpe en alt for tung sykkel til en på 4, og angret umiddelbart.

De letteste syklene koster litt mer, men når ungen skal lære seg å sykle så er det verdt det. Syklene fra Frog har blitt småbarnsforeldrenes storfavoritt, og når man kjenner på den lette sykkelen skjønner man hvorfor.

Her finner du Frog-syklene.

Når de aller minste skal lære å sykle, er en løpesykkel helt genialt. Disse har ikke pedaler, og gir en så god balanse at barna mest sannsynlig ikke trenger støttehjul når de skal i gang med ordentlige sykler etter hvert.

Her finner du flere smarte løpesykler.

For de litt større, er denne sykkelen perfekt.

Sykler til barn i alle aldre kan du sjekke her.

Sykkelvogn

En sykkelvogn er perfekt hvis du skal ta med deg barna på tur, spesielt i disse tider når man unngår kollektivtrafikk.

Denne er praktisk, stilig og har plass til to barn. Som bildet viser, kan den også brukes som vanlig vogn.

Sjekk også denne supre varianten fra Nordic Cab.

Sykkelutstyr

Har du riktig utstyr, blir sykkelturen mer komfortabel. Et par gode hansker er alfa og omega, det samme er en god sykkeljakke.

Jakka nedenfor fra Castelli er helt genial, med avtagbare ermer som gjør den like velegnet til kjøligere dager som varmere. Og ikke minst til de dagene du skal ta en tur fra morgenen av, når det gjerne er kaldere enn utpå dagen.

Her finner du den praktiske jakka, som kan gjøres om til en såkalt Gabba.

Du bør også vurdere å gå til anskaffelse av en praktisk Bib-shorts, hvis du virkelig er seriøs på syklinga.

Sykkelhjelm må du selvsagt også ha.

En sportsklokke gjør uten tvil sykkelturen morsommere, når du kan følge med på puls, se hvor du har syklet og spore i utfordrende miljøer. Alt dette og mer til kan Garmin tactix Charlie, en eksklusiv sportsklokke av aller høyeste kvalitet. Også ser den råtøff ut, som alltid er en bonus.

Se nærmere på den unike sportsklokka her.

XXL har også et stort utvalg klær og utstyr til sykkelturen.