Det finnes mange julekalendere innen skjønnhet i markedet. Best i test ble adventskalenderen fra Lookfantastic, mens Rituals sin havner på en god andreplass.

Denne kommer i en flott «juletre»-forpakning i gull, pakket inn i en nydelig, rød gaveboks. Vi merker at vi gleder oss til å åpne en så stor pakke fylt med 24 luksuriøse produkter.

Vi har testet adventskalenderen. Se vår unboxing-video ovenfor! Husk lyd ;)

Den nederlandske kosmetikkjeden er kjent for sin unike kombinasjon av hudpleie, makeup, kroppsprodukter, grooming og produkter til hjemmet. Rituals blander moderne teknologi med gamle tradisjoner og ritualer fra asiatiske kulturer.

Et stort pluss er at de tilbyr prisgunstige herligheter, som gjør hverdagen til et behagelig ritual.

Adventskalenderen har en verdi på 1320 kroner, men du får den til 650 kroner - ikke verst! Det som trekker litt ned er at det var vanskelig å åpne lukene, på grunn av den harde forpakningen. Prosessen ble jo gradvis enklere jo flere luker vi åpnet.

Kjøp adventskalenderen fra Rituals her.

Produktene i seg selv kommer i både store og små artikler. De små produktene er perfekte å ha med seg på reise, slik som en liten spray av body mist eller et pakke med renseservietter for å fjerne sminke. Av store pakker kan vi nevne en fin såpedispenser og en dusjkrem i herlige dufter.

Dette er den perfekte adventskalenderen til den som i overkant glad i skjønnhes-og hudpleie, men også til den som vil unne seg litt hverdagsluksus.

Her får du tak i den.