Gå til sidens hovedinnhold

Utebelysningen som skaper mest hygge

I sommerhalvåret ønsker vi å tilbringe mest mulig tid utendørs. Her er belysningen som vil forlenge sommerkveldene.

Det er på tide å tenke fremover til sene kvelder i hagen eller på terrassen med gode venner og familie! Vi elsker de sene, lyse kveldene, men det er også nødvendig med litt lekker dekorasjon for å løfte stemningen. Belysning er første steg, og det er under måneskinn og lyslenker at de virkelig gode minnene skapes, ikke sant?

Se stort utvalg av utebelysning hos Rum21.no

Vi har tatt en runde på det fantastiske nettet og har funnet den lekreste belysningen for utendørs bruk. Her snakker vi bohemske lenker og minimalistiske lykter, som vil sørge for å skape masse hygge i sesongene fremover.

Circus lysslynge 10 LED-lamper

Heng lysslyngen langs veggen eller bruk trærne i hagen for å skape en hyggelig belysning.

Lysstreng 80 cm fra Watt&Veke

Surr den transparente tuben rundt flaggstangen eller treet i hagen, og ikke tenk på strøm. Lysslyngen får nemlig strøm fra et batteri som er solcelledrevet!

Solcellelampe fra Star Trading 28 cm

Soldrevet dekorball, som passer perfekt for deg som ønsker mer fokus på blomsterbedet om kvelden. Plasser én eller flere i hagen eller terrassen for en kjempekoselig stemning.

Solcellelykt fra Star Trading

Dekorer favorittbusken eller rekkverket med denne smarte og morsomme utendørs belysningen.

Twilight rund belysning

En dekorativ lykt for utendørs bruk, som gir en følelse av luksus på balkongen din. Den skifter farger, men du kan velge den fargen du vil ha, om du vil.

Gulvlampe KEY WEST

Du får det ikke mer stemningsfult enn med denne eksotiske lampen - det gir nemlig en følelse av Marokko. Plasser den ute eller inne - du kommer til å elske denne.

LED Sound Jar-høyttaler fra Halo Design

En spennende lampe som også fungerer som høyttaler. Ta med Sound Jar til stranden, balkongen eller i hagen. Fint å bruke om du ønsker å lese en bok en sen sommerkveld.

Thierry Le Swinger Lamp fra Fatboy

Denne lampen er multifunksjonell og kan brukes både innen-og utendørs, samt som pendel og som gulvlampe. Lampen er helt ledningsfri, og kan lades gjennom den medfølgende kabelen. I tillegg medfører den en snor og et tre spyd.

New Palermo gulvlampe

En moteriktig lampe med stoffskjerm som skaper en fin stemning enten på terrassen eller balkongen.

Fred bordlampe

Kul lampe du kan bruke ute - og du kan forandre lyset ved å bruke ulike lyspærer.