Gå til sidens hovedinnhold

Utemøblene du trenger til hage, veranda og balkong

Det er fortsatt mulig å få tak i flotte utemøbler på nett.

Sommeren er her og skal man virkelig få utnyttet årets sommer blir utemiljøet hjemme viktig. Utemøblene flyr ut av nettbutikkene, og IKEA har allerede sagt at de snart er utsolgt for nettopp utemøbler.

Vi har samlet noen av årets fineste hagemøbler og utemøbler, som inspirasjon for hvordan du kan gjøre din hage, veranda eller balkong mer innbydende.

Loungegruppe

Gode utemøbler er et must til hagen eller verandaen. Med en rålekker loungegruppe som består av møbler i kunstrotting, ligger alt til rette for fine stunder med grilling eller bare gode samtaler. I gruppa følger det med både stoler, sofa, puter og bord.

Se nærmere på den komplette loungegruppa her.

Har du utemøbler med puter, bør du ha en putekasse som tar vare på putene når de ikke er i bruk.

Utekjøkken

Skal du virkelig legge til rette for grilling og spising ute, er et utekjøkken genialt. Dette fra Gardenstore er et komplett utekjøkken med grå aluminiumsramme, grå hylle, gråmelert benkeplate, vask og tekstilbeskyttelse. Det naturlige midtpunkt og samlingssted for familiens grillmiddag.

Her finner du det stilrene og praktiske utekjøkkenet.

Sett i teak fra Skagen

Den ikoniske Skagen-serien er kjent for sin gode holdbarhet og sitt nostalgiske utseende, og har forståelig nok blitt en klassiker i mange norske hjem.
Akkurat nå er det hele 29 prosent rabatt på settet med benk, bord og to stoler, og du får gratis frakt.

Her kan du lese mer om settet.

Her finner du flere designperler til din hage, veranda eller balkong.

Sammenleggbart bord

En balkong som ikke har så mye plass, fortjener også fine møbler. Picnic Table fra Skagerak er perfekt til deg som har en balkong med begrenset plass, da du kan legge ned begge halvsidene på bordet. Det ultimate verandabordet for deg som trenger noe sammenleggbart.

Bordet kan også enkelt bæres i håndtaket på midten når det er slått sammen, noe som har gitt bordet navnet Picnic Table.

Se nærmere på bordet her.

Kombiner gjerne med de små krakkene i samme serie, som vist på bildet.

Stol fra Hay

Har du lyst på noe med rygg og ikke bare krakker på balkongen, er Hee fra Hay et godt alternativ. Stilren, stabil og værbestandig er ord som brukes om den populære stolen.

Her finner du stolen.

Flere lekre møbler til balkongen/verandaen finner du her.

Hengekøye på stativ

CHILLit er uten tvil en av de fineste hengekøyene vi har sett, som er utviklet med tanke på det å holde formen og gjøre det behagelig å ligge i hengekøya. Derfor er det sydd to ergonomisk formet metalstenger inn i stoffet, noe som gir den karakteristiske formen.

Her finner du hengekøya.

Hvis du har du ungdom i hus, blir denne garantert populær.

Her finner du flere hage/verandamøbler.

Hammock

Går du til anskaffelse av en hammock, har du et perfekt utgangspunkt for hagehyggen. Her kan du slappe av med familien, nyte et glass kalt drikke og sitte og snakke i timesvis på sene vår- og sommerkvelder.

Her finner du hammocken.

Parasoll

Mangler du parasoll, eller er den gamle kanskje moden for å byttes ut? Parasollen fra Hillerstorp er prisgunstig, og kan legges sammen når den ikke er i bruk.

Flere parasoller finner du her.

Loungestol

En god utestol gjør at man ønsker at kvelden skal bare vare, og vare. Som for eksempel denne fra Hay.

Solseng

For å virkelig nyte livet i sola, er en skikkelig god solseng det du bør gå for. Columbus solseng er en stødig og komfortabel modell, som du kan se nærmere på her. Akkurat nå får du den til hele 29 prosent rabatt.

Solsenga er laget i teak, og med det vannavvisende og UV-bestandige materialet SunTexture.

Solsenga finnes også i svart.

Paviljong

Skal du virkelig gå "all in" i år, er en paviljong det ultimate hagemøbelet. Her må du selvsagt ha litt plass, men har du det vil en paviljong gi en helt spesiell og idyllisk atmosfære.

Flere utemøbler til hagen finner du her.