Gå til sidens hovedinnhold

Vann plenen og potteplantene automatisk mens du er på ferie

Nå trenger du ikke lenger å bekymre deg for visne planter og brun plen når du er bortreist. Det finnes mange smarte vanningssystemer.

Kvier du deg for å spørre naboen eller slektningene om vannehjelp når du er skal på ferie? Automatisert vanning av potteplanter og hagen er langt enklere enn du kanskje tror.

Vi har sjekket utvalget hos Gardenstore, Grønt Fokus, Staypro og Kjell & Co, for å finne vanningssystemer for ulike behov og lommebøker.

Automatiske vanningssystemer til potteplanter

Gardena City Gardening for opptil 36 potteplanter

Dette vanningssystemet krever verken programmering eller en uavhengig vannkran. Potteplantene kan forsynes med ulike mengder vann ved hjelp av dryppfordelingen. Leverer 15, 30 eller 60 ml per døgn, avhengig av dryppemunnstykke. Pumpen kan senkes ned i en vannbeholder.

Les mer om vanningssystemet og bestill her.

AquaBloom - vanning med solcellepanel

Dette vanningssystemet er laget for altaner og terrasser og trenger verken vannkran eller tilgang til elektrisitet. Du trenger bare en ekstra vannbøtte. Vannet pumpes opp med en pumpe som drives av et solcellepanel, og du styrer vanningstider med en kontrollenhet.

Les mer om vanningssystemet og bestill her.

Vanningsstimere til hagen og uteområdet

Vanningsdatamaskin med to utganger

Dette systemet gjør det mulig å vanne to forskjellige hageområder, for eksempel plenen på baksiden av huset og blomsterrabatten på forsiden. Begge utgangene kan programmeres individuelt. Det betyr at du individuelt kan angi vanningsstart, -varighet og -frekvens.

Les mer om systemet og bestill her.

Styr vanningen med mobilen

Med Gardena Smart Water Control kan du styre vanningen av hagen og bedene dine med en app – uansett hvor i verden du måtte oppholde deg. Den automatiserte vanningen kan du sette opp før du drar på ferie, og underveis får du oversikt over hagen og kan gjøre nødvendige justeringer dersom det for eksempel kommer mer eller mindre nedbør enn du hadde sett for deg.

Les mer om systemet og bestill her.

Gardena Flex – en rimeligere modell

Dette er en brukervennlig og budsjettvennlig timer for automatisk vanning. Programmeringen gjør du enkelt på det oversiktlige displayet. Du velger når vanningen skal begynne, og hvor lenge og hvor ofte det skal vannes. Du kan hele tiden se batteristatusen, og apparatet slås automatisk av hvis batterinivået er for lavt.

Les mer om timeren og bestill her.

En enda rimeligere modell fra Gardena

Denne timeren har en vrider i stedet for et display, og du har derfor litt færre valgmuligheter når det gjelder intervallene for vanningen. Fungerer ellers på samme måte som Gardena Flex.

Les mer om timeren og bestill her.

Automatisk vanning og gjødsling i drivhus

Dette helautomatiske systemet både gjødsler og dryppvanner. Beholderen kan ha en gjennomstrømming på 10 til 150 liter vann i døgnet, avhengig av vanntrykk og innstilling. Må kobles til en vannslange.

Les mer om systemet og bestillher.

Se alle vanningssystemer hos Gardenstore, Grønt Fokus, Staypro og Kjell & Co.

Les også

Hagemøblene nordmenn elsker

Les også

Høyttalere som kan brukes utendørs: Modellene du bør gå for

Les også

Slik hever du nivået på grillmaten

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå