*Nettavisen.*

Vannspreder til trampolina - sommerens morsomste leke 2020?

Reklame
Vann + trampoline = ekstremt mye moro.

Vann + trampoline = ekstremt mye moro. Foto: Coolstuff

Nå kan du tilføre et nytt element til sommerens trampolinehopping.

Det er en kjent sak at vann på trampolina er gøy, men det kan fort bli litt mye av det gode. Det problemet slipper du med Outlust vannspreder, en vannspreder som sprer en behagelig vanntåke over trampolina. Perfekt til varme dager, når barna trenger å kjøle seg ned og samtidig har lyst til å hoppe, sprette og trikse.

Her finner du den.

Klikk på bildet for å forstørre. vannsprederspesielt tilpasset trampoliner.

Innimellom dukker det opp produkter som er så kule at du ikke skjønner hvorfor ingen har tenkt på det før - som denne geniale vannsprederen spesielt tilpasset trampoliner. Foto: Coolstuff

Fra svett hopping til forfriskende vannlek

Det eneste du trenger selv, er en utendørskran eller hageslange. Men hvordan fungerer dette tilsynelatende magiske produktet?

Selve vannsprederen består av en lang vannslange som festes i overkant av trampolinens sikkerhetsnett, og du velger selv hvor på slangen ti vannsprutende dyser skal plasseres. Det er disse dysene som sprer vanntåka utover trampolinen, og lar barna ta hoppingen til et helt nytt nivå.

Vi tipper dette lett blir sommerens mest populære hageleke! Her kan du lese mer om vannsprederen.

Klikk på bildet for å forstørre. Sprederen festes øverst i trampolinens sikkerhetsnett.

Sprederen festes øverst i trampolinens sikkerhetsnett.

For ekstra morsom vannlek, kan du legge til en badeball som på bildene over.

NB! Husk at trampolinen din blir glattere når den er våt. Det gjør det jo ekstra gøy, men spesielt med tanke på de minste er det da ekstra viktig at du passer godt på.

Har du ikke trampline, men vurder å skaffe deg det? Ta bør du lese denne.

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.