*Nettavisen.*

Vårens interiørtrender

Reklame
 

Foto: Jotex.no

Bli inspirert av disse fire trendene og forny hjemmet ditt i vår.

Er det et tidspunkt det er perfekt å innrede hjemmet, så er det når den nye årstiden er her. Vårens interiørtrender tilsier at du skal mikse gammelt og nytt, retro med moderne og varme farger med kalde. Her er fire interiørtrender du bør få med deg.

Her kan du handle interiør med hjemlevering:

Lunehjem.no

Ellos.no

Jotex.no

Kremmerhuset

Glassoginterior.no

H&M Home

Marineblå

I 2020 vil du se mye av fargen "Classic blue", ifølge det amerikanske fargeinstituttet Pantone. Hvert år kårer selskapet en farge som de mener vil bli trendy innen interiør, mote og industri. Fargen er kald, beroligende og tidløs.

Visste du at den beroligende effekten av blått har blitt tatt til nytte i Japan? Tokyo har vært kjent for å bruke fargen på jernbanestasjonene, dette for å redusere selvmordsraten, et tiltak som resulterte i 74% færre selvmord.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Den lille sorte

Sort dekor og møbler gir et elegant pregt i hjemmet. Trikset er å ha en til to møbler/dekor for å skape en kontrast. Det blir nesten som "den lille sorte"-kjolen fra ikoniske Coco Chanel som symboliserer eleganse og tidløst design.

Den klassiske fargen kan kombineres med alle farger uten at det blir feil. Legg til andre varme kontraster for en stilig miks.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Bærekraft

Det er ingen hemmelighet at retro og vintage har vært trendy de siste årene. De unge er også i større grad opptatt av miljø og klima.

Bruk og kast har blitt «harry», nå tas det som en selvfølge at vi tenker bærekraftige løsninger. Gjenbruk og fokus på kvalitet som varer vil prege interiørmoten. Her kommer for eksempel dekor i rotting og antikk-kunst i interiørbildet. Velg materialer som bambus, tre, rotting og ull.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Retro

Nå skal du tilbake i tid. Vi kommer til å se mye av 60-og 70-tallet med en moderne tvist. For eksempel er avrundet sofa i vinden for tiden - gjerne i velour.

I tillegg er 70-tallets blomstertapet en stor trend i vår. Her er det en miks av duse og varme farger som lyserosa, oransje, grønn og sennepsgull.

Klikk på bildet for å forstørre.  

Lampe fra Hertsal - Vinylspiller fra Soundmaster - Sofa fra Jotex - Tapet fra Mimou


Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.

Annonsebilag