Vårkjolene du skaffer deg nå

Reklame

Foto: Getty Images

Vi guider deg til vårens fineste kjoler til ulike prisklasser og stiler.  Finn din favoritt her!

16.04.19 09:01

Gresset titter frem, trærne er på vei til å springe ut og solen varmer både sjela og kroppen. Våren er synonymt med utetid for de fleste av oss, slik som å være turist i egen by, ta seg en pils eller lunsje ute i sola. Hvorfor ikke feire våren med en ny vårkjole?

Se stort utvalg av vårkjoler hos Ellos.

Med en vårkjole trenger man ikke å bruke masse tid foran skapet for å finne en outfit. Og du trenger ikke bekymre deg for at det fortsatt er kaldt ute. Ta på deg tynne strømper og en varm ytterjakke! Kjolene er selvfølgelig like fine om sommeren.

Vårens kjoletrender lover en fargerik og feminin sesong. Maxikjoler, denim, blomstermønster, striper og den klassiske lille sorte, er fortsatt med i motebildet. Her er syv ulike kjoletyper som garantert gjør deg fin.

Se flere vårkjoler hos Boozt.

Maxi

Våren og sommeren byr på flere anledninger der en maxikjole er det perfekte valg. Gå for en flagrende maxikjole i varmen, eller sleng på en deilig genser eller en fin vårjakke når været blir litt kaldere.

Pieces - Y.A.S - Inwear - Inwear - Vero Moda

Blomster

Det bugner av blomsterkjoler i alle tenkelige farger, former og fasonger. De er både feminine og allsidige - du kan bruke de med sneakers eller høye hæler, ettersom hva anledningen er. Skal du feire sankthansaften, er en blomsterkjole et godt valg.

Omslagskjole Lavanda - La Redoute - Object - mByM - La Redoute Collections

Striper

Det er korte, stripete kjoler som er det hotteste i vår, og de gir oss assosiasjoner til sommer og seiling. De skal gjerne ha en løs fasong eller en markert midje. Disse er tidløse og stilige som blir en gitt partner i garderoben i mange år fremover.

Only - Y.A.S - Vero Moda - La Redoute - Y.A.S


Denim

Kjoler i denim er en av de mest trendy kjolene du kan ha på deg denne våren. De har ofte et tradisjonelt snitt som gjør at du kan bruke din favorittdongerikjole sesong etter sesong. Skal du være den mest trendy jenta i byen, bør du gå for en denimkjole med skjortekrage og lange ermer som kan justeres med knapp.

Gestuz - Calvin Klein Jeans - Selected Femme - Mango - Desigual


Den lille sorte

Det er ingen hemmelighet at en sort kjole går nesten til alle anledninger. De er klassiske og går aldri av moten. Du får garantert en mer sofistikert og elegant stil.

Guess Jeans - Polo Ralph Lauren - BOSS Casual Wear - Scotch & Soda - WhyredJordtoner

Årets trendfarger er blant annet jordfarger, og du skal gjerne leke litt med fargene og style ulike nyanser av brunfargen i antrekket. Har du en kjole i beige, kan du for eksempel gå for tilbehør i noen mørkere nyanser.

Inwear - Designers Remix - Laurel Ralph Lauren - mbyM - Vila

Polkadots

Prikkekjoler er både tidløst, lekent og sofistikert. Disse er en enkel modell som er lett å bruke til mange anledninger. Uansett hvilken stil du har, så passer en prikkete kjole i garderoben din.

Lauren Ralph Lauren - Samsøe & Smasøe - Mads Nørgaard - Stine Goya

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.