Gå til sidens hovedinnhold

Varm og komfortabel soveposeoverall

Reklame

Denne soveposeoverallen er genial, enten du skal sove ute, eller bare på hyttetur.

De fleste av oss er kjent med følelsen av å sove i sovepose - litt trangt, litt klaustrofobisk og umulig å skifte liggestilling. Likevel tar vi den med oss, ettersom den er praktisk og enkel å pakke ned. Med denne soveposeoverallen får du alt det praktiske ved en sovepose, men med bedre komfort. Du har full bevegelighet, samtidig som du holder deg varm og god.

Her finner du den

Den er også like enkel å pakke ned som en vanlig sovepose. Dermed passer den perfekt for bedre komfort på en telttur. Den kan også brukes på hytter som alternativ til å dra med seg et helt sett med sengetøy, og passer altså perfekt til norgesferien.

I tillegg til å gi økt komfort når du sover, har denne soveposeoverallen andre fordeler. Denne kan du lett ta på deg hvis du er ute om kvelden og det er kaldt. Skal du på telttur er dette mye enklere når du sitter ute foran teltet enn å pakke med seg masse varme klær, eller å dra med seg en vanlig sovepose ut. Beina og henda kan åpnes, slik at du fint kan gjøre andre ting mens du er godt pakket inn i soveposen.

Soveposeoverallen tåler vann, og kan brukes i kulde helt ned til minus 11 grader celsius. Den kan også vaskes i maskina, og er dermed lett å rengjøre. Den kommer i to størrelser, slik at du finner en som passer deg. Soveposene er relativt lette, og veier 1,2 eller 1,4 kg avhengig av størrelsen.