Vektdynen som hjelper deg å sove bedre

Reklame

Foto: Coolstuff.no

Dynen som hjelper mot søvnproblemer er endelig tilbake på lager. Her får du tak i den.

04.07.19 13:37

Sliter du med søvnen? Da kan Zenkuru Vektdyne være løsningen.

Stadig flere nordmenn får øynene opp for såkalte vektdyner. Dynene er fylt med små glassperler som skaper et mykt trykk på hele kroppen – nesten som en stor og deilig klem. Trykket fra dynen kan hjelpe kroppen til å slappe av slik at du sovner raskere, sover bedre, stresser mindre og føler deg tryggere når du sover.

Fakta

Fakta om Zenkuru® Vektdyne

Dynene kan også ha en beroligende effekt dersom du sover urolig om natten. Det er dessuten mye hyggeligere å krype inn under en dyne som gir deg en myk klem enn å ligge å tenke på sauer og hvit støy!

Zenkuru Vektdyne finnes i tre forskjellige vektgrupper: 7, 9 og 11 kilo. Coolstuff anbefaler at du velger en dyne som motsvarer ca 10-15 prosent av din kroppsvekt. Du kan bruke dynen på hele kroppen i sengen, eller som teppe over knærne, på skuldrene eller over nakke når du sitter i for eksempel sofaen.

Her få du best pris på vektdynen!

Tips! Dersom vektdynen ikke varmer deg nok, kan du ha en vanlig dyne under.

Bruksanvisning følger med (norsk, dansk, svensk, finsk, tysk, engelsk), bruksanvisningen kan også lastes ned her

OBS! Vektdynen skal ikke benyttes av barn under 5 år eller gravide.

Her få du best pris på vektdynen!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.