*Nettavisen.*

Vektplanen som reduserer menns kaloriinntak drastisk

Reklame

Ønsker du å gå ned i vekt? Da bør du prøve diettplanen for menn.

23.08.19 13:27

Nutrilett har utviklet en egen lavkaloridiett for menn som er basert på at du erstatter alle måltider i en periode med shaker og supper fra Nutrilett.

Gjennom dietten får kroppen din ca. 560/675 kalorier per dag. På en vanlig uten dietten får du normalt 2000-3000 kalorier i kroppen.

Såkalte VLCD-produkter (very low calorie diet) er produkter som anbefales til personer med BMI > 30 og som er tenkt å erstatte hele den daglige kosten i en avgrenset periode.

Nutriletts lavkaloridiett for menn inneholder 130 porsjoner med shakes og holder til opptil 3 uker med måltider. Dietten inneholder følgende smaker:

*Sjokolade (50 stk)

*Jordbær (30 stk)

*Vanilje (50 stk)

Les mer om dietten og bestill her!

30 % avslag på dietten
I perioden 24. august til 1. september har Nutrilett et stort salg på shakes og supper, noe som innebærer at diettplanen for menn er satt ned med 30 prosent. Du får også en shaker med på kjøpet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Viktig informasjon om dietten
Man kan ikke si på forhånd hvor mye man kommer til å gå ned i vekt med Nutrilett VLCD-produkter, ettersom dette varierer mye fra person til person. Har man mye å gå ned, går det ofte ganske raskt i starten. En del må holde på i mange dager før forbrenningen ”kommer skikkelig i gang”. Det er viktig at man ser vektreduksjonen i et lengre perspektiv enn bare en ukes tid.

Det er viktig at du tar hele det anbefalte antallet daglige porsjoner mens du går på dietten. Det er også veldig viktig at man drikker rikelig med vann, eller annen kalorifattig drikke.

Denne diett er forbeholdt dietisk behandling av overvektige personer uten helseproblemer, og skal ikke brukes av barn, ungdom, eldre, gravide eller ammende kvinner eller personer med spiseforstyrrelser. Heller ikke av personer med diabetes type 1 eller andre forstyrrelser i metabolismen, eller med andre sykdommer eller lidelser der et lavt energiinntak er usunt.

Les mer om dietten og bestill her!

Denne saken er uavhengig skrevet av Nettavisen. Lenkene i saken fører til aktører som betaler en andel av hva du kjøper for tilbake til Nettavisen. Disse pengene finansierer driften av den journalistiske delen av avisen vår.