Gå til sidens hovedinnhold

Vintersalg: Disse butikkene fortsetter salget i februar

Men nå haster det hvis du skal sikre deg klær og andre produkter til knallpriser.

Det har florert med gode salg hos nettbutikkene i januar, men nå er moro over hos mange av dem. En del butikker fortsetter imidlertid salget utover i februar, og prisene er satt ytterligere ned hos mange av dem.

Kanskje ting du endelig kan ta deg råd til noe du siklet på i fjor?

Her finner du butikkene som fortatt har vintersalg:

Sist oppdatert: 3. februar.

Care of Carl

Denne eksklusive nettbutikken for herrer har bare salg én gang i året, og nå finner du de mest luksuriøse klærne til opptil 50 % rabatt. Dressen på bildet er for eksempel satt ned fra 15.999 til 8000 kroner.

Her finner du alle tilbudene hos Care of Carl!

Milrab

Milrab fortsetter sitt populære vintersalg. Sjekk hvilke kupp du gjør på sport og friluft her!

Staypro

Gigantisk salg på verktøy fra kjente merker. Avsluttes ved midnatt 3. februar - løp og kjøp før det er for sent!

Reima

Nettbutikken for barn har opptil 50 % rabatt på en mengde vinterprodukter. Et supert tips er å kjøpe inn i noen størrelser for store til barnas neste vintersesong. På denne måten slipper du å bruke tusenvis av kroner på nye klær når du minst venter det. Barn vokser ut av klær hele tiden. Vær forberedt!

Klikk her for å gjøre et kupp på Reimas vintersalg!

Anton Sport

Melder du deg inn i Anton Sports medlemsklubb (helt gratis), får du tilgang til en rekke nye og freshe produkter på tilbud.

Klikk her for å se tilbudene hos Anton Sport.

Auto Euro - Bilutleie

Frem til 4. februar kan du få opptil 50 % rabatt på leiebil.

Villoid

Nettbutikken Villoid har høye rabatter på kjente merker som FWSS, Ella & Il, Second Female og Camilla Pihl. Den nydelige kjolen over er fra By Malina, og nå sparer du 1200 kroner når du kjøper den. Klikk her for å se tilbudet.

Her kan du se alle klærne på salg hos Villoid!

MyMuse

Hos MyMuse får du undertøy i god kvalitet og stor variasjon i størrelser til opptil 60 % rabatt. Det gjelder også flere produkter i kolleksjonen til Sophie Elise. Se kolleksjonene her.

Klikk her for å se alle tilbudene.

X-life

Hos X-life får du nå opptil 72 % rabatt på trenings- og friluftsprodukter. Klikk her for å se damesalget og her for å se herresalget.

Her kan du se alle tibudene!

Ekstralys

Ekstralys, som er en av Norges ledende aktører innen spesialbelysning til bil, maskin og marine, fortsetter sitt populære vintersalg i februar. Her får du opptil 50 prosent rabatt på kjente merker. Sjekk hvilke kupp du gjør på lys og lykter til bilen nå!

Hi-Fi Klubben

Nå får du platespillere og trådløse hodetelefoner på store avslag. Nå har de opptil 53% rabatt på en mengde varer. Klikk her for å sjekke ut tilbudene på den anerkjente Hi-Fi Klubben.

Royal Design

Hos Royal Designs nettbutikk får du for øyeblikket 20 % rabatt på massevis av oppbevaringsprodukter. Sjekk det ut her!

Ellos

Det er sluttsalg og opp til 70 % rabatt i netbuttikken til Ellos. Ikke bare det; flere av produktene i Ellos' egen kolleksjon er satt ned med 50% rabatt. Sjekk ut salget her!

Proteinfabrikken

Hvis du er på leting etter kosttilskudd til en rimelig peng, må du sjekke ut denne nettbutikken. Her er det opptil 73 % rabatt. Blant annet kan du kjøpe de populære BCCA fruktgodteriene til kun 69 kroner.

Klikk her for å se alle tilbudene!

Kjøp gummigodteriene her!

Festkompaniet

Hvem vil kjøpe sesongvarer til fullpris? Ikke vi. På Festkompaniets hjemmesider får du pyntegjenstander til jul, Halloween, oktoberfest og mye mer til svært rabatterte priser.

Kjøp kostyme til oktoberfest nå, klikk her!

Nelly

Denne gallakjolen er på 70 % og koster kun 269 kroner. Kjøp den her!

Salget på Nelly fortsetter med opptil 70 % rabatt. Sjekk ut tilbudene her!

Men det er ikke bare for damene, klikk her for å se salget hos NLY Man.

Wakakuu

Den svenske nettbutikken med massevis av kjente merkevarer har vintersalg med 70 % rabatt på alle salgsvarer. Blant merkene i nettbutikken er FWSS, Acne, Ganni, Baum Und Pfendergarden, STAND, Nanushka, Falke og mye mer. Sjekk ut alle tilbudene her!

På denne jakken fra STAND Studio kan du spare nesten 2000 kroner. Kjøp den her!

Sjekk ut tilbudene her!

Rum21

Hos Rum21 er hele tre kampanjer i gang nå

- 15% rabatt på hele sortimentet fra String. Denne varer kun frem til 10 februar. Klikk her for å utnytte deg av kampanjen!

- Utvalgte produkter fra Fritz Hansen til 20-25 % rabatt. Kampanjen varer frem til 3. mars. Se produktene her.

- Simon Legards lampeserie Amp, inspirert av rørforsterkere fra 60-tallet, er nå tilgjengelig med 20 % rabatt i en begrenset periode. Denne kampanjen varer også frem til 3. mars. Klikk her for å se tilbudet.

Miinto

Motebutikken på nett har opptil 70 % rabatt på vinter- og sommerklær. Klikk her for å benytte deg av tilbudet!

Denne fine sommerkjolen fra Maud er på 70% rabatt på Miinto.no. Kjøp den her.

Hviit.no

Skynd deg å få tak i klassikere fra Arne Jakobsen og møbler til hjemmet ditt. Opptil 58 % rabatt på de gjenværende varene. Sjekk ut salget her!

Kjøp det klassiske Arne Jakobsen-kruset på salg her!

Diamanthuset

Skynd deg! Kun få diamantringer, smykker og øredobber ligger igjen på salget. De resterende diamantsmykkene er på mellom 40 og 50 % rabatt. Kanskje du finner noe til valentine? Klikk her for å se tilbudene!

KidsBrandStore

Salget avsluttes med minst 50% rabatt på denne nettbutikken. Utforsk billige merkeklær for barn her!

Get Inspired

Nå har den populære nettbutikken for sporty jenter stort salg på bestselgere. Det gjelder å være rask, for størrelsene selger unna. Sjekk ut tilbudene her!

Gullmagasinet

Det perfekt stedet du kan finne en gave til deg selv eller noen du er glad i. Nå får du smykker i gull eller sølv i høy kvalitet til lavere priser. Sjekk ut salget her!

ARKET

Søsterbutikken til H&M, Arket, har som mange andre nettbutikker også sluttsalg om dagen. Men på denne nettbutikken får du også 20 % ekstra rabatt når du er i kassen. Sjekk ut salget her!