Gå til sidens hovedinnhold

Vintersalg: Gjør kupp på lys og lykter til bilen

Sjekk de beste kjøpene du gjør på vintersalget til Ekstralys.

Ekstralys, som er en av Norges ledende aktører innen spesialbelysning til bil, maskin og marine, har startet et gigantisk vintersalg med heftige rabatter på en rekke bestselgere. Nå har du sjansen til å skaffe deg kvalitetsprodukter med opptil 50 prosent rabatt!

På salget finner du et stort utvalg av gode pærer, xenonpærer, halogenpærer, LED fjernlys, arbeidslys og ekstralys. Gjør et godt kupp i dag på kvalitetsvarer fra Lumen, Osram, Rigid og mange andre merkevarer.

Se hele salget her, eller sjekk ut fem av de beste kjøpene du gjør:

Lazer Triple-R 1000 Gen1 LED fjernlys - halv pris

Denne lampen har et helt utrolig fjernlys som gir deg en vanvittig kastelengde og sender lyset langt fremover, der du trenger det. Den har en veldig god effekt som gjør denne til et beist av en lykt. Den lyser faktisk 3 ganger så sterkt som xenon, 9 ganger så sterkt som halogen og er fortsatt godkjent.

Sjekk prisen og bestill her

Rigid Radiance PRO 20 LED Fjernlys - 40 %

Denne lampen fra Radiance serien er ikke lengre enn et bilskilt, men har likevel en utrolig effekt på hele 7128 lumen. Dette er utrolig bra og kan sammenlignes med effekten til 2 xenonlyskastere.

Les mer og sjekk prisen her

Rigid SR20 LED Fjernlys - bestselgende LED-bar

Dette er Rigids absolutt bestselger. Den er E-merket og godkjent for veibruk i Norge, og er en kompakt og robust lykt med en effekt på hele 7500 lumen. Lykten kommer med et kombinert lysbilde. Dette gir deg en fin blanding av lys. Rigid SR20 er Ekstralys' beste anbefaling når det kommer til fjernlys.

Sjekk prisen og bestill her

Lazer Triple-R 750 LED fjernlys - bestselgende LED-lykt

Denne lampen har et utrolig flott lysbilde som kaster lyset nesten en kilometer langt, og sprer seg ut over hele veibanen. Den er perfekt for deg som kjører på lengre strekninger og har behov for lys langt frem. Med sin fantastiske kvalitet og høye effekt, er dette et kjempegodt ekstralys som varer i årevis. Den er også E-merket og godkjent som fjernlys.

Sjekk prisen og bestill her

Lumen Cyclops9 HP LED fjernlys

Noen foretrekker design, andre kastelengde, men noen skal bare ha det kraftigste lyset mulig. Hva med en lampen som gir deg litt av alt? Cyclops9 HP er designet for å dekke alle disse behovene, og litt til. Med et lekkert design, robust kvalitet, og en hinsides lysstyrke, kan man trygt si at man har en av de kraftigste godkjente lampene på markedet!

Sjekk prisen og bestill her

Her finner du hele Ekstralys-salget

Se flere butikker som har vintersalg

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial