Superstjernen Sigrid Raabe (25), kjent under artistnavnet Sigrid, har de siste årene gjort stor suksess både her til lands og internasjonalt, og er blant annet kjent for hits som «Strangers» og «Dont kill my vibe». Sistnevnte låt slapp den 25 år gamle jenta fra Ålesund for fem år siden, og siden har hun stått på scener verden over.

Den unge artisten gjør også stor suksess langt utover musikkproduksjon. Det siste året har Sigrid generert over 200.000 følgere på TikTok der hun ukentlig legger ut korte videosnutter med alt fra humoristiske innslag til sine egne tolkninger av andre kjente sanger.

I helgen delte 25-åringen en kort videosnutt av seg selv der hun fremfører Coldplay-låta «Magic».

Denne gang var det imidlertid flere enn bare følgerne på TikTok som fikk med seg den imponerende tolkningen. Til sunnmøringens store overraskelse fikk hun også tilbakemelding av Coldplay selv. I kommentarfeltet skrev gutta fra bandet:

«Vakkert».

Les også: Stjerneskuddet Sigrid Raabe

Svaret vakte stor oppsikt

Sigrid har i tidligere intervjuer uttalt seg om at Coldplay er et av hennes favorittband og at hun ofte kan bli inspirert til å lage musikk av dem, så dette er trolig svært stas for henne.

Nettavisen har forsøkt å få en kommentar fra Sigrid selv uten å komme i kontakt med henne foreløpig. På TikTok har hun imidlertid ikke latt kommentaren gå ubemerket hen.

Et par dager senere delte Sigrid en ny video av seg selv. I videoen har hun lagt ved kommentaren til Coldplay sammen med en tekst der hun beskriver hendelsen som en naturlig kommentar hun pleier å få:

«Bare mitt favorittband som kommenterte på en video der jeg synger deres sang», skriver Sigrid ironisk.

Svaret til Sigrid ser også ut til å fange fansen. I skrivende stund har flere tusen allerede likt videoen.

Les også: Letter på sløret om kjæresten: – Tok lang tid før vi ble kjærester

En av verdens mest populære

Det er fem år siden Sigrid gjorde sitt store gjennombrudd. Hun ble for første gang kjent for norske lyttere i 2013, men det var først i 2017, da hun slapp hitlåten «Dont kill my vibe», at verden fikk øynene opp for henne. Det samme året ble hun kåret til «Årets nykommer» under Spellemannprisen.

I 2018 opptrådte hun under Nobels Fredspriskonserten i Telenor Arena der blant annet USAs daværende president Barack Obama var til stedet. I tillegg utropte BBC den sprudlende sunnmøringen som den mest spennende for året med utmerkelsen «Sound of 2018».

Siden har hun som nevnt stått på scener verden over, mottatt en rekke gjeve priser og spilt på flere store festivaler. Hun spilte senest i sommer foran 100.000 mennesker på en av verdens eldste festivaler - Reading-festivalen i Leeds i England.

Under P3 Gull i fjor dukket hun også opp på den røde løperen med kjæresten sin for aller første gang. Du kan se intervjuet med Nettavisen under: