I årets sesong av TVNorge-programmet «71 grader Nord - Norges tøffeste kjendis» har årets kjendisdeltakere fått bryne seg på flere utfordrende oppgaver som har endt i både knall og fall.

Tidligere i sesongen har blant andre den svenske TV-profilen Ola-Conny Wallgren (55) måtte trekke seg på grunn av en skade han pådro seg under en ridetur.

Også radioprofil Niklas Baarli (30) fikk seg en ekkel opplevelse da han svimte av rett foran et stup.

I søndagens episode av den populære realityserien er det tidligere sportsjournalist Guro Fostervold Tvedten (44) som får kjenne på redselen.

Får helt panikk

Midt i fjellveggen, over 1000 meter over havet, stivner tobarnsmoren helt og får fullstendig panikk.

- Jeg klarer ikke mer, roper hun til sin deltakerkollega, «Skam»-stjernen Iman Meskini (22), som iherdig forsøker å motivere Fostervold Tvedten opp veggen.

Se klippet øverst i saken!

Til ingen nytte ser dermed sikkerhetsteamet i programmet seg nødt til å gripe inn.

- Det var første gang jeg kjente ordentlig på at jeg ikke ville det. Jeg klarte ikke. Jeg kan være så sta jeg bare vil, men jeg klarte det ikke, sier den tidligere sportsjournalisten i programmet.

Guro Fostervold Tvedten har foreløpig ikke besvart Nettavisen for en kommentar.

Flere skumle situasjoner

Som nevnt er det ikke bare Fostervold Tvedten som har møtt på utfordringer og dramatikk i årets sesong.

Samtidig som Niklas Baarli svimte av rett foran et stup i forrige epiosode, hylte Vita Mashadi (26) av smerte langs stien rett bak ham.

- Sikkerhetsteamet tok tak i meg med en gang, og la meg i stabilt sideleie, så måtte de ta seg av skrika bak der, fortalte Baarli til Nettavisen, og referte til Mashadi.

Litt lenger bak kom nemlig Mashadi gående opp den bratte fjellveggen sammen med Thomas Alsgaard (47), da Mashadi pluttselig går i bakken med et hyl.

- Jeg tenkte at han kunne ikke få all den oppmerksomheten, fortalte Mashadi.

Med slitne bein, og tung sekk på ryggen vrir Mashadi kneet sitt, og både sikkerhetsteam og lege kommer raskt på plass.

- Jeg skjelte ut legen et par ganger faktisk, fordi jeg ikke fikk lov til å fortsette, sa Mashadi til Nettavisen den gang.