I helgen overrasket den amerikanske manageren og «America's Got Talent»-dommeren Simon Cowell stort under sin egen sommerfest på Victoria and Albert Museum i London.

Den verdenskjente TV-stjernen, som fyller 60 år i oktober, troppet opp til kjendisfesten ti kilo lettere, og med splitter nye tenner - noe flere av gjestene til Cowell la merke til.

Til et bilde som hans tidligere kollega i «America's Got Talent», programleder Piers Morgan», la ut har kommentarene haglet.

- Hvordan vil du bedømme Simons tenner? skriver golfstjernen Michael Vaughan, mens cricketspilleren Damien Martyn mener tennene passet rett inn på festen.

- Hva skjer med disse tennene? Det var vel et pent selskap, skrev han.

Ikke bare tennene

Det er imidlertid ikke bare de tilsynelatende nye tennene til Cowell som har vekket oppsikt.

På kort tid har 59-åringen rast ned i vekt, noe flere har lagt merke til den siste tiden.

På sommerfesten i helgen adresserte han endringene også selv.

- Sinitta trenger ikke si noe mer. Jeg dro til denne fyren, som er veldig kjent, og etter at han hadde tatt noen blodprøver av meg sa han: Du kan ikke spise rødt kjøtt, melkeprodukter, sukker, brød eller gluten, sa han og refererte til en episode tidligere i år da sangeren Sinitta pekte på magen hans, og ba han om å oppsøke en lege, ifølge Page Six.

Videre fortalte Cowell, til sine mange kjendisvenner under sommerfesten, at han var livredd for hva denne kjente legen skulle si om alkoholinntaket hans.

- Han var faktisk mest redd for maten jeg spiste, sa han til latter fra salen.

- Ti år yngre

Cowell stoppet imidlertid ikke der.

I talen tullet han også med at han hadde løyet på alderen da han først startet i musikkbransjen, og egentlig er ti år yngre enn det han ga seg ut for den gang.

- Som dere vet så er det en stor bursdagsfeiring på vei. Forrige uke så jeg meg selv i speilet og tenkte: «Jeg kan ikke leve i denne løgnen noe mer, fordi ingen kommer til å tro at jeg er 60 år». Så jeg er 50! Det er sant, sa han videre.

Massiv respons

Det er imidlertid ikke bare gjestene på sommerfesten som har lagt merke til Cowells elleville forandring.

På Twitter de siste dagene har flere liret av seg skryt og bemerkninger om fysikken til den amerikanske TV-profilen.

- Han er offisielt tilbake på min toppliste over potensielle «sugar daddies», skriver en på Twitter blant annet.

I et intervju med The Sun tidligere denne måneden kunne Cowell avsløre at han blant annet har gått vekk fra kjøtt, og blitt veganer, for å nå målene sine.

- I løpet av 24 timer endres jeg dietten min, og jeg har ikke angret siden. Man føler seg bedre og man ser bedre ut, sa han til avisen.