Gå til sidens hovedinnhold

Siri Avlesen-Østli (36) trente målrettet før «Kompani Lauritzen»: - Mannen min tok på seg en fenrikrolle

Siri ble forlatt i skogen av ektemannen sin for å trene til «Kompani Lauritzen».

TV 2-programleder og journalist Siri Avlesen-Østli (36) er en av deltakerne i «Kompani Lauritzen» denne sesongen, som har premiere lørdag. Hun avslører at hun har fått hjelp av ektemannen sin til å trene før innrykket på Setnesmoen. Men det har ikke akkurat vært vanlige løpeturer og vektløfting.

Det har vært en mye mer målrettet trening for Avlesen-Østli enn som så.

Avlesen-Østli forteller til Nettavisen at hun gikk all inn i forkant av innspillingen.

- Jeg er i snitt litt eldre enn de andre deltakerne, og har vært igjennom to svangerskap, så jeg følte jeg måtte forberede meg ekstra godt til deltakelsen, sier TV 2-profilen, som blir 37 år i april.

Les også: Deltakerne angrer fra første stund - se de aller første bildene fra «Kompani Lauritzen»

Hun er gift med Erik Avlesen-Østli som er tidligere ishockeyspiller. Hun ga ham derfor oppgaven som personlig trener i forkant av innspillingen.

- Han tok oppgaven på alvor og vi holdt på hele sommeren. Han er den perfekte treneren for noe sånt som dette, sier Avlesen-Østli.

Les også: Dette er deltakerne på «Kompani Laurtizen» sesong to

- Piska meg rundt

Hun forteller at de gjorde flere ekstreme ting for at hun skulle være forberedt til «Kompani Lauritzen».

- Han tok på seg en fenrikrolle og piska meg rundt. Jeg fikk kjenne på hvordan det var å kjøre seg helt ned.

«Kompani Lauritzen» var en av fjorårets store TV-suksesser, og ledes av programlederduoen Kristian Ødegård (46) og Dag Otto Lauritzen (63). Deltakerne blir testet som rekrutter i militæret, med både psykiske og fysiske øvelser «i håp om at beinhard disiplin og intense utfordringer skal gjøre dem til hele mennesker som lever ut sitt potensial», slik Lauritzen selv beskriver TV-konseptet.

Ble forlatt i skogen

Det var ikke bare fysiske utfordringer Avlesen-Østli fikk av «fenrik-mannen» sin, men hun måtte også lære seg orientering.

- Vi var ute og gikk tur i Oslomarka og plutselig var mannen min borte. Jeg sto igjen med kart og kompass og måtte finne veien alene tilbake. Datteren min var i bæremeis på ryggen og jeg ble rimelig stressa for at jeg ikke skulle finne veien. Da jeg omsider kom frem satt han der og smilte, forteller Avlesen-Østli.

Les også: Her er fenrikens fristed: – Det hender jeg har behov for å trekke meg helt tilbake

På kveldene så de gjennom den første sesongen av «Kompani Lauritzen» og øvde på de logiske utfordringene.

- Erik lagde en logikkoppgave som skulle simulere ringoppgaven fra sesong èn. Han brukte bananer, tannstikker og gulrøtter som han lagde hull i. Det er virkelig en fordel å være gift med en revisor og hockeyspiller, sier Avlesen-Østli.

- Ble dere noen gang skikkelig uvenner?

- Jeg ble selvfølgelig irritert når han pusher meg og jeg ikke har mer å gi, men vi kranglet aldri over det. Jeg ba jo om det for å forberede meg best mulig, derfor var jeg mest takknemlig for at han ville hjelpe meg.

«Kompani Lauritzen» sendes på TV 2 lørdager klokka 20.00, og kan streames på TV 2 Sumo. Sesong to har premiere lørdag 13. mars.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet