For noen uker siden kunne den folkekjære radioprofilen og komikeren Siri Kristiansen (41) dele den gledelige nyheten om at hun hadde forlovet seg med ektemannen Espen Bjurstedt (50), eller «lokføreren» som hun omtaler han som.

På Instagram sin historiefunksjon mandag overrasket hun alle med at paret har giftet seg allerede.

Det gjør hun i en rekke bilder med påfølgende tekst:

- 21. juni: Mann frir (med blomster i hagen).

- 22. juni: Annen mann vier.

- 22. juni: Fornøyd kvinne feirer på toget (..og gleder seg til seremoni i sommer).

Liten tid

Siri Kristiansen har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser. Til Dagbladet bekrefter hun at hun har giftet seg, uten ytterligere kommentar.

I et tidligere intervju med avisen kunne hun imidlertid fortelle at bryllupet ikke blir noen stor seremoni.

- Jeg har et veldig avslappa forhold til sånne ting. Hvis bryllupet mitt er meg i en kjole jeg fant i skapet, og det blir servert gryterett og rullekake, så er jeg fornøyd, uttalte hun tidligere denne måneden, og la til:

- Jeg hadde sikkert blitt «bridezilla» jeg også om jeg hadde hatt et år på meg til å planlegge. Men det er bare noen uker til.

Ikke glad i klisjeer

Kristiansen kunne også fortelle til VG tidligere denne måneden at hun ikke er av den romantiske typen, og at heller ikke frieriet var av det store slaget.

- Vi skal gifte oss, men ikke akkurat på gamlemåten. Vi er ikke ringforlovet, men vi har søkt om vigsel. Sendt inn papirene, fortalte hun til VG.

- Sånne romantiske klisjeer synes jeg er litt kleint. Vi snakket om det i fjor at vi skulle gjøre det i år, men så kokte det litt bort i kålen, uttalte hun til Dagbladet.

Siri Kristiansen og Espen Bjurstedt har vært sammen i 13 år og har to barn sammen.