Allerede i første episode av den populære realityserien «Ex on the Beach» skjønner seerne raskt at det er oppstått god musikk mellom bergenseren Øystein Lihaug Solberg (23) og Horten-jenta Linn Wøyen Lenes (20).

Overfor Dagbladet bekrefter paret at de for kort tid siden ble kjærester. Men for noen uker siden, under innspillingen av realityserien, oppstod det blant annet sjalusi og dramtikk allerede første uken.

Les også: Sandra Fjeldberg fryktet det verste med «Ex on the Beach»-deltakelsen - så eskalerte det

I tirsdagens episode av «Ex on the Beach» kjenner nemlig Wøyen Lenes på at hun sliter med å stole på Lihaug, og Lihaug blir sint på Wøyen Lenes på grunn av en uheldig sex-kommentar tidligere på kvelden.

- Nå kjenner jeg skikkelig på «trust issues»-problemene mine, sier Wøyen Lenes.

Se klipp øverst i saken!

Sterke følelser

Linn Wøyen Lenes bekrefter også overfor Nettavisen at hun og Øystein Lihaug Solberg er blitt kjærester, og kan røpe at det var mot slutten av innspillingen av «Ex on the Beach» at de to bestemte seg for å ta forholdet et steg videre.

Hun kan samtidig røpe at det oppstod sterke følelser mellom de to allerede den første uken, noe som gjorde at dramatikk og sjalusi oppstod.

- Det var mer som skjedde den dagen enn det som blir vist på TV. Samtidig så hadde vel både jeg og Øystein ganske sterke følelser for hverandre og begge var redd for å bli såret. I tillegg lever man i en boble der inne, og ting blir som regel litt mer blåst opp enn det det gjør her hjemme, sier hun til Nettavisen.

Les også: Remi brukte over 40.000 på forberedelsene til «Ex on the Beach»

Øystein Lihaug Solberg har foreløpig ikke besvart Nettavisens henvendelser, men kan bekrefte noe av det samme til Dagbladet.

- Jeg følte egentlig hele tiden at hun var kjæresten min, siden vi var så nære hverandre og jeg hadde så sterke følelser for henne, sier Lihaug Solberg til avisen.

At det dermed er ekstra sårt når misforståelser setter en stopper for romantikken, er ikke vanskelig å forstå. Heldigvis får de to turtelduene snakket sammen, og romantikken ser ut til å blomstre videre.

Bor ikke sammen

Overfor Dagbladet forteller duoen at de foreløpig ikke har flyttet sammen, men at de ikke ser bort i fra både giftermål og samboerskap i fremtiden som kommer.

På deres private Instagramprofiler ser det imidlertid ut til at de nyter tiden sammen, til tross for at Wøyen Lenes bor i Horten, og Lihaug Solberg bor i Bergen.

- Det går faktisk veldig fint med avstandsforhold. Det tar bare en time med fly, og vi ser hverandre ikke når vi er på jobb uansett, forteller Wøyen Lenes til Nettavisen.

På grunn av korona-epidemien har de to imidlertid sett mye mer til hverandre enn tidligere.

- Siden mormoren min er nyoperert og er i risikogruppen får jeg ikke lov av mamma å komme hjem. Den siste tiden har jeg derfor bodd hos Øytein i Bergen, forteller hun.

«Ex on the Beach» sendes på TVNorge-kanalen FEM og Dplay.