I videoen under kan du se Caroline Nitter som kaster drinken sin ned på Karoline Holm og Cristian Brennhovd:


«Ex on the Beach - Afterski»-gjengen byr stadig vekk på sex, dramatikk og fyll når de koser seg i fjellheimen.

To som har fått veldig godt kontakt etter at de kom inn i villaen er Caroline Nitter (22) og Cristian Brennhovd (21). De har siden første dagen kost seg i hverandres selskap, og har ved flere anledninger havnet til sengs sammen.

De to har også fått mye selskap av Jonas Olofsson under dyna, og de tre har vært en trio. Men, Nitter og Brennhovd har ønsket mer tid for seg selv og derfor trukket seg noe bort fra ideen om å være flere enn bare de to sammen til sengs.

Les også: En gammel kjenning gjør comeback i «Ex on the Beach - Afterski»-villaen

I torsdagens episode blir det likevel diskutert om de tre skal få en til med seg under dyna, men Nitter sier at det er noe hun ikke er interessert i.

- Jeg gidder ikke gjøre noe jeg ikke har lyst til å gjøre, sier Nitter til guttene.

Men Brennhovd og Olofsson velger likevel og høre med Karoline Holm (24) om hun kunne vært interessert i en firkant sammen med de tre. Det får begeret til å renne over for Nitter.

Les også: Nok et trekantdrama i «Ex on the beach - Afterski»-villaen: Innrømmer å ha utnyttet eksen

Tyvlyttet fra balkongen

Nitter forteller til Nettavisen at hun og Brennhovd hadde bestemt seg for at de to skulle være «eksklusive» med hverandre, og at hun derfor ikke var interessert i å ha firkant.

Så da hun overhørte Brennhovd invitere Holm til sengs med dem fra balkongen, tok følelsene rett og slett overhånd.

- Det ble snakk om en firkant tidligere på dagen, men jeg sa at det har jeg ikke lyst til. Så på kvelden står jeg og sniklytter på balkongen og jeg liker ikke det jeg hører, sier Nitter til Nettavisen og legger til:

- Så jeg får et innfall av at det er kjempe god ide og kaste den cideren som jeg har i glasset ned på de.

Les også: Trippel-exit i «Kompani Lauritzen»: - Jeg var ikke kjelleren enda

Drinken treffer Holm, som ikke er spesielt fornøyd med å ha fått drinken over hele seg.

- Jeg angret i sekundet jeg kastet den, så jeg bare løp inn på badet og gjemte meg. Når jeg sto og så på at den drinken fløy nedover der, tenkte jeg bare «hva har jeg gjort nå?», sier Nitter og legger til at hun ble flau over egen oppførsel.

Var meningen å treffe Cristian

Nitter forteller at det å kaste drinker rundt seg er overhode noe ikke hun pleier å gjøre, men at i denne situasjonen ble hun irritert og litt sjalu.

- Cristian og jeg hadde pratet om at vi var eksklusive så i mitt hode var vi det, så jeg ble mest irritert fordi jeg hadde sagt nei.

- Egentlig var det meningen å treffe Cristian med den drinken, men det er ingen somt tror på meg når jeg sier det, forteller hun.

Nitter forteller at det hele ordnet seg ganske fort, og at hun har bedt Holm om unnskyldning. Den dag i dag er det bare god stemning mellom de to, og de er gode venninner.

Også Holm bekrefter til Nettavisen at de ordnet opp veldig fort, og at det nå bare er god stemning.

- Det svartnet for meg med en gang jeg fikk drinken over meg, men når Caroline løp rundt og tilslutt ba om unnskyldning og sa det var meningen å treffe Cristian, visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte og det ble bare litt for komisk til å lage en større dramatikk rundt det, sier hun.

Selv om det ikke ble noen firkant på de fire, kan Holm likevel avsløre at Brennhovd og Nitter endte under dynen sammen.

- Jeg var jo ikke interessert i firkant, men jeg og Jonas gikk inn på rommet der for å spøke om det var stemning for det likevel. Da ble det dårlig stemning mellom Christian og Caroline, så jeg gikk og la meg. Men det ble vel ikke noe på noen av dem, forteller hun.

Les også: Britney Spears bryter tausheten etter sjokk-dokumentaren