Helt siden det ble kjent at prinsesse Märtha Louise (48) og den selvutnevnte sjamanen Durek Verrett (44) hadde innledet et forhold, har duoen skapt en rekke overskrifter både her til lands, og i utenlandske medier.

Etter at duoen gjorde ferdig sin mye omdiskuterte foredragsturné har det vært mer eller mindre stille fra de to turtelduene.

Fredag overrasker imidlertid Verrett igjen. Denne gang i en noe frisk episode fra hans egen podkast, «Ancient Wisdom Today».

«La oss snakke om sex», sier Verrett til gjesten Dave Asprey, en såkalt livsstilsguru som har utgitt flere bøker og er gründer innenfor blant annet dietter og kosttilskudd.

Manageren til prinsesse Märtha Louise, Carina Carlsen, har ikke besvart Nettavisens gjentatte henvendelser.

Deler pikante detaljer

Det er i episoden «Uplevel your life» at Verrett deler sine erfaringer rundt sammenhengen mellom mat, stressnivå, søvn og sex.

Han deler også en rekke detaljrike og pikante skildringer av Durek og sin kjærestes sexliv, uten å presisere spesifikt hvem det er han snakker om.

Ifølge Verrett har han i en årrekke trent på å styre sin egen utløsning for å kunne tilfredsstille sexpartneren best mulig.

– Noen ganger har jeg sex tre til fire ganger om dagen, og kjæresten min er alltid sånn «skal du komme?» og jeg bare «nei, men jeg skal gi deg så mange orgasmer som du vil. Vi kan holde på i et par timer om du vil, jeg bryr meg ikke, men jeg skal ikke komme», og etterpå går jeg og mediterer og strekker ut og gjør alle disse tingene.

– Og så er det tider hvor jeg vil komme som en gal person. Jeg er veldig ekstrem på den måten, forteller han videre.

– Bare snur energien

Den selvutnevnte sjamanen hevder i podkasten at han ganske enkelt kan sirkulere sæden tilbake i kroppen.

Verrett og Asprey har en teori om at dess sjeldnere man får en utløsning, dess oftere har man sex. Ifølge Asprey finnes det en «utløsnings-hangover» for menn - «fordi det kreves energi av det som er levende - nemlig sperm».

Han mener dermed at det er viktig å øve seg på å ikke komme, og at dette kan gjøres ved å planlegge på forhånd at man ikke skal få utløsning.

Durek Verrett sier i podkasten at han har studert tantra i årevis.

– Det jeg gjør er å lytte til kroppen. Jeg kan høre den og føle den og binde meg til den, og jeg vet når noe skal skje, så jeg bare endrer energi og snur det den andre veien, uttaler Verrett.

– Langt inne i fantasiland

Det er ikke første gang Durek Verrett, eller «sjaman Durek» som han omtaler seg som, har skapt overskrifter med sine sexuttalelser.

Tidligere denne måneden skapte han debatt etter et intervju på den irske kanalen Virgin, da han uttalte at han kan «rense» kvinner som har hatt mange sexpartnere.

– Det er visse avtrykk som kvinner får på innsiden av vagina når de har for mange sexpartnere. Det trenger de å få renset ut, og jeg tilbyr øvelser for det, uttalte Durek til kanalen.

Uttalelsen fikk mange til å reagere, blant andre den kjente norske sexologen Esben Esther Pirelli Benestad.

– Det er feil. Hva får et menneske til å si noe sånt? Nå er vi langt inne i fantasiland. Dette er fremmed fra en vitenskapelig forståelse av kroppsfunksjoner, anatomi og vitenskap, uttalte sexologen til Startsiden.

Holder sexkurs

Via sin instagramprofil har Verrett også vært svært aktiv med sitt sexbudskap. I disse dager holder han et sexkurs kalt «Soul Sexual Webinar», der han vil forbedre folks sexliv.

Han forteller han skal lære bort hva det betyr å være «soul sexual».

– I dette webinaret vil du lære hvordan vi ser på oss selv innenfor sex og seksualitet. I tillegg vil du lære hvordan vi kan forbedre sexlivene våre og vår tilknytning til mennesker fra et åndelig og intimt nivå, skriver han på Instagram.