Forrige lørdag røk Aleksander Hetland (39) og Helene Spilling (25) ut av «Skal vi danse: All stars», og endte dermed opp på en tredjeplass i den populære konkurransen.

I løpet av sesongen har Hetland og Spilling vist et godt samarbeid og god kjemi på TV 2-parketten, og de to har ved flere anledninger blitt stilt spørsmål om det er noe mer enn bare vennskap mellom dem. Svaret har stort sett vært noe kryptisk, og blant annet sa Hetland overfor Nettavisen at de «har det fint sammen» og «er gode partnere» tidligere i høst.

Han har altså ikke svart direkte på ryktene som har svirret.

– Nei, det gidder jeg ikke

Nå blir den tidligere svømmeren nok en gang stilt til veggs om romanseryktene. Denne gangen i TV 2s «Skal vi danse»-podkast, der programleder Helene Olafsen (32) spør direkte:

– Har dere blitt kjærester, eller?

39-åringen nekter på sin side å svare på Olafsens spørsmål.

Les også: «Funkygine» vil snu «Skal vi danse»-trend: – Tror det forventes mer av en jente

– Jeg kan ikke svare på de greiene der. Nei, det gidder jeg ikke, svarer han lattermildt.

Videre påpeker han at han fortsatt kommer til å ha god kontakt med dansepartneren, og sier at han har mye respekt for henne, er glad i henne og at de to har en nær relasjon.

Saken ble først omtalt av Se og Hør.

Danset om brudd

Relativt tidlig i årets «Skal vi danse»-sesong valgte Aleksander Hetland å blottlegge seg på parketten da han danset om et brudd han hadde gått gjennom.

Utfordringen kom fra dommerne, som ønsket å se mer sårbarhet fra Hetland. Denne oppgaven tok han på største alvor, og 39-åringen lettet på sløret om et brudd han har gått gjennom i en episode av «Dansebobla» på TV 2. Bruddet ble temaet for dansen, og Hetland høstet skryt fra dommerne.

Hetland har derimot ikke ønsket å kommentere sin nåværende sivilstatus etter at det ble kjent at han hadde gått gjennom et brudd, men overfor Nettavisen kunne han fortelle at han hadde lagt merke til at noen var nysgjerrige på om det er noe mer enn vennskap mellom han og Spilling.

– Jeg får jo noen spørsmål om det er noe mellom oss, selvfølgelig, men jeg tror egentlig ikke det er så mye rykter.

– Vi har det fint sammen, og vi er gode partnere, sa han da.