Gå til sidens hovedinnhold

«Skal vi danse»-Dennis skal danse for sine gamle kolleger etter hatstormen

Klar for en ny danselørdag.

Forrige lørdag måtte influenser Joakim Kleven (28) pakke sammen danseskoene og forlate parketten da han røk ut av «Skal vi danse».

Sjokk-exiten skapte voldsomme reaksjoner, og en som fikk føle på at enkelte seere ikke var helt enige i hvem som skulle ut var youtuber Dennis Vareide (31).

Han har nemlig den siste uken fått enormt med hets i innboksen, da enkelte mente det var hans tur til å forlate dansekonkurransen forrige lørdag, og at han burde trukket seg til fordel for Kleven.

Les også: Tok «Skal vi danse»-kollega i forsvar: - Det er forferdelig

– Det var en tung søndag

Selv sier Vareide at også han var ganske sikker på at det var hans tur til å forlate konkurransen, spesielt da det sto mellom han og Kleven.

– Da det var meg mot Joakim skjønte jeg at nå var det min tur, så det kom som et sjokk da det var han som måtte reise. Han var veldig flink og leverte jo den beste dansen første uken, så mange trodde han skulle komme langt, sier Vareide til Nettavisen.

Men til slutt hadde altså seerne stemt Vareide fram i konkurransen, og han fikk være med en uke til. Likevel har hetsen strømmet inn mot youtuberen.

– På søndagen fikk jeg med meg at det var rettet veldig mye fokus mot meg, det syntes jeg var veldig rart. Det er jo ikke noe jeg kunne gjort med den saken der, jeg bare står på og gjør mitt beste, sier Vareide og legger til:

– Så det var tungt, det var en tung søndag og mandag.

Til Nettavisen forteller Vareide at han prøvde å ikke ta seg nær av kritikken som haglet mot han, men at det ikke har vært helt enkelt.

– Jeg gjør jo noe jeg ikke kan, og det er slitsomt nok det. Det er hardt nok å stå på hele dagen og prøve å få til ditt aller beste, og på toppen det motta kritikk og oppleve at folk plutselig vil ha meg ut spesifikt. Det tok på litt.

Vareide forteller at til tross for at mange har sendt hets hans vei, har også innboksen hans fylt seg opp med støtteerklæringer fra venner, familie og følgere.

– Jeg har litt dårlig samvittighet for at jeg ikke får svart alle, så det får jeg gjøre når jeg er ferdig med «Skal vi danse».

Les også: Billie Eilish mistet 100.000 følgere etter dristig bilde: – Folk er redd for store pupper

Skal danse for gamle kolleger

Lørdag kveld er Vareide og de andre deltakerne tilbake på parketten i H3 Arena på Fornebu, hvor kjendisene skal danse om sine viktigste øyeblikk.

Vareide skal danse til øyeblikket hvor han og Preben Fjell (30) valgte å avslutte deres felles youtubekanal «PrebzOgDennis».

– Det blir dans om det å gå egne veier og ta steget ut i det ukjente. Det var en spesiell tid, vi var jo en stor vennegjeng som jobbet sammen og som alle skulle gå sine egne veier, sier han til Nettavisen.

Selv om han og Fjell fortsatt er venner, er dansen lørdag dedikert til gjengen som han jobbet sammen med om youtubekanalen.

– Den er ikke bare dedikert til Prebz, det var tre andre gutter som var like mye med på reisen der også. Eller kanskje dedikere den til det at noen ganger må man ta tøffe valg for sitt eget beste, sier Vareide.

Les også: Brudd for Tesla-gründeren

Dansekveldene som er dedikert til temaer som «øyeblikket» har en tendens til å bli rørende og tårevåte, men Vareide sier til Nettavisen at det har han ikke valgt å legge fokus på.

– Jeg må bare konsentrere meg om mitt og levere en god dans.