FORNEBU (Nettavisen): Lørdag var det klart for eventyraften i «Skal vi Danse», hvor kjendisene fikk svinge seg til låter som «Dovregubbens Hall» og «Fairytale» for å skape magi på parketten.

Danseparet Royane Harkati (28) og Ole Thomas Hansen (22) danset lørdag en romantisk rumba som Pochahontas og John Smith til låten «Colors of the Wind».

Les også: Maren Lundby trekker seg fra «Skal vi danse»

Men det var ikke det forførende blikket til Royane som fikk publikum til å sperre opp øyene under dansen. De to avsluttet nemlig sin opptreden på parketten med et hett kyss til stor applaus fra både dommere og publikum i salen.

– Kysset dere på ordentlig? brøt det ut fra dansedommer Merete Lingjærde til enda mer applaus fra publikum.

Danseparet selv svarte på det hele med to lure smil, en god latter og at det bare skjedde «plutselig», men overfor pressen nektet de å kommentere det plutselige kysset.

I det danseparet fikk øye på pressen, stormet de bokstavelig talt av scenen.

Nettavisen har vært i kontakt med presseansvarlig for programmet som kan fortelle at danseparet ikke ønsker å kommentere det som skjedde på parketten.

Les også: «Skal vi danse»-Dennis skal danse for sine gamle kolleger etter hatstormen

Droppet kjærligheten

Danseparet har snakket godt om hverandre helt siden av starten av sesongen, og lørdag kveld hadde Harkati også bare lovord å si om sin dansepartner.

– Skal vi danse hadde ikke vært det samme uten Ole Thomas, og jeg har blitt veldig glad i ham, sa hun under sendingen lørdag.

Harkati har vært åpen med Nettavisen tidligere om at hun har gått «all in» for konkurransen, og valgte blant annet å droppe en kjæreste for å kunne fokusere på TV-eventyret.

Les også: Royane la forholdet på hylla for «Skal vi danse»: – Har nok med meg selv

Før «Skal vi danse»-deltakelsen kunne Royane avsløre overfor Nettavisen at hun var i et noe komplisert og udefinert forhold.

– Jeg har lagt det hele på hylla, rett og slett. Jeg har nok med meg selv akkurat nå, kunne hun fortelle til Nettavisen tidligere i høst.

Dramatisk exit

Det var ikke bare romantikk i luften denne lørdags kvelden på H3 Arena. Kvelden startet nokså dystert med at skihopper Maren Lundby (27) måtte trekke seg fra konkurransen.

Etter å ha slitt med smerter i føttene de siste ukene, stoppet det opp for Lundby tidligere denne uken.

– Jeg er blitt nødt til å trekke meg på grunn av en overbelastning i føttene. Jeg har slitt med dette siden vi danset jive for 2-3 uker siden, og klarte meg forrige uke da vi danset uten sko. Men jeg har skjønt at noe har vært galt, og sjekket det ut mer denne uken, sier Lundby.

Les også: Anniken Jørgensen svarer på kjæresteryktene: – Det måtte komme, ja

Sjokkbeskjeden kommer bare en knapp uke etter at Lundby kom med nyheten om at hun ikke kommer til å stille til OL den kommende vinteren. Avgjørelsen bunnet i at Lundby har slitt med vekta, og at hun ikke vil slanke seg på en uforsvarlig måte for å bli klar til OL.

Dermed var det altså ingen som måtte forlate dansekonkurransen lørdag, men taperen av kveldens duell, Magnus Moan, tar med seg tre minuspoeng til neste ukes sending.