I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bilder fra inn- og utland akkurat nå.

I forrige uke ble det kjent at Meskini, kjent fra NRK-programmet «Skam» og TVNorges «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», hadde giftet seg med Mourad Jarrari (27). Forholdet hadde hun klart å holde skjult fram til de ble mann og kone.

Onsdag delte hun bilder på Instagram fra den store dagen.

Viser sin kjærlighet

- Kjære ektemann. Jeg lover å elske deg for alltid. Jeg lover å gi deg det beste av meg selv og våge å la deg se det jeg frykter og mine følelser. Jeg lover å holde hånden din i gode og onde dager, starter hun innlegget sitt på Instagram, hvor hun har delt to bilder.

Videre skriver hun at hun lover å ta vare på ektemannen, bruke tid med han og gi han oppmerksomhet. Meskini vil også støtte Jarri uansett hva han velger å gjøre, og lover å være lojal, respektere han og elske han.

- Jeg lover å prøve mitt beste for at du skal føle deg elsket og glad, akkurat slik du får meg til å føle meg. Jeg sier ja, avslutter hun.

Ni års ekteskap

En annen norsk kjendis som feirer ekteskapet er bloggeren Caroline Berg Eriksen (32). Nå har hun vært gift med ektemannen, tidligere fotballspiller Lars-Kristian Eriksen (35), i ni år.

- Ni år som kona di. Jeg elsker deg for alltid, skriver hun på Instagram-profilen sin, sammen med to bilder av de to sammen.

I gang med trening

Kim Kardashian (38), som er gift med Kanye West (42), har derimot benyttet dagen til å trene.

- Vi er tilbake på trening! Jeg vil si at hver sjette måned tar jeg to uker fri fra vektløfting. Noen ganger trenger du bare en pause for å lade opp og slappe av, men så savner jeg det så mye og det føles så godt å være tilbake, skriver hun.

Hun har delt et bilde av seg selv sammen med Melissa Alcantara.

Koser seg på ferie

Trening har tilsynelatende ikke tvillingene Marcus og Martinus ikke brukt dagen sin på. På Instagram har de delt et bilde som viser at de koser seg med god mat på feie i Hellas.

Feiret datteren

Bloggeren Stine Skoli Ommedal, som driver bloggen «Speiltvillingene», har brukt dagen på å feire datteren.

- Hipp hipp for solskinnsbolla som har sin aller første bursdag i dag. For et år det har vært, lite visste jeg at et så lite vesen kunne spre så mye glede, til oss som står henne nært, men også til alle hun møter på sin vei, skriver hun på Instagram sammen med flere bilder av datteren.

- Glede kommer når glede gis - det har denne solstrålen vår gang på gang bevist, skriver hun.