Skuespiller og Disney-stjerne Bella Thorne (21) melder på Twitter at en hacker har fått tilgang til dataene hennes, og har truet med å publisere private bilder av stjernen.

– De siste døgnet har jeg blitt truet med mine egne nakenbilder. Jeg føler meg kvalm, jeg føler meg beglodd, jeg føler noen har stjålet noe fra meg som bare én spesiell person skulle se, skriver Thorne på Twitter.

Datasnoken skal ifølge skuespilleren ha sendt henne bilder fra andre kjendiser personen skal ha hacket.

– Han kommer ikke til å stoppe etter meg eller dem, han kommer bare til å fortsette, skriver Thorne videre.

Men istedenfor å la seg true av personen som sitter på nakenbildene hennes, har Thorne valgt å publisere bildene selv. Stjernen har om lag 6,6 millioner følgere på Twitter.

– Jeg publiserer disse bildene fordi det er min avgjørelse nå, du får ikke ta enda en ting fra meg. Jeg kan sove bedre i natt vel vitende om jeg har tatt kontrollen tilbake. Du kan ikke kontrollere livet mitt, og det vil du aldri kunne, skriver stjernen.

Bella Thorne går ikke inn på hvem personen som har stjålet bildene er, men avslutter med en klar advarsel til hackeren:

– FBI kommer snart hjem til deg, så «Watch. Your. Mother. Fuckin. Back».

Bella Thorne er langt fra den eneste kjendisen som har blitt frastjålet private bilder. I 2018 opplevde håndballspilleren Nora Mørk marerittet da flere private bilder ble spredt på nett. Om lag 20 personer ble anmeldt i saken for å ha bidratt til spredning av bildene.

I 2014 ble nærmere 500 nakenbilder av en lang rekke kjendiser spredt på nett i en bildeskandale som i dag er kjent som The Fappening.

Bildene ble sannsynligvis innhentet av datasnoker etter å ha fått tilgang til Apple-tjenesten iCloud.