Skuespiller John Krasinski, kanskje mest kjent fra serien «The Office», er i disse dager tørst på gode nyheter. Derfor la han ut en twittermelding hvor han ba følgerne sine om å fortelle fine historier.

Det tok ikke lang tid før det tikket inn meldinger og responsen var overveldende, for skuespilleren mottok intet mindre enn 2000 historier om små og store øyeblikk som kan glede enhver.

Les også: Bella Hadid poserer toppløs for å få oppmerksomhet rundt smittevern

Blant dem som kanskje skapte den største tåren i øyekroken, var historien til April Danz.

Hun hadde hentet sin kreftsyke datter Coco på sykehuset, etter det som var hennes siste cellegiftbehandling. Da bilen rullet inn i nabolaget skjedde noe ingen av dem hadde ventet seg.

For langs gaten sto det biler på rekke og rad, og ut av bilvinduene og dørene dukket det opp det ene kjente fjeset etter det andre. De vinket, klappet og holdt opp plakater for den unge jenta.

– Vennene våre hadde en velkommen hjem-overraskelsesparade for henne samtidig som de holdt god avstand, skriver Danz om det vakre øyeblikket.

Se den rørende videoen nedenfor:

Krasinski har fått historier om små barn som har tatt sine første skritt, til par som har forlovet seg og folk som koser med kjæledyrene sine.

Flere har også sett sitt snitt til å hylle hverdagshelter som svar på Krasinskis etterlysning om gode nyheter.

– Dette er naboen min som klipper plenen for familien min mens jeg er utplassert. Noen ganger får han pizza sent til huset vårt på kvelder hvor kona mi er sliten etter å ha vært alene med våre fire jenter. Han er vår skytsengel. Navnet hans er Art Cruz, en pensjonert fallskjermjeger, og en fantastisk venn.

Les også: Derfor er mange kvinner utro: - I ettertid er det lett for meg å skjønne hvorfor jeg ble fristet (+)

Flere par har også forlovet seg, men denne karen gjorde det lille ekstra når den opprinnelige forlovelsen ikke gikk som planlagt.

– Vi skulle egentlig til Paris under «Spring break», men måtte avlyse turen vår. Isteden tok Luke Paris til Fredericksburg og fridde! Så søtt og romantisk, skriver Erika.