Den britiske skuespilleren Esmé Bianco, kjent fra «Game of Thrones» har avlagt søksmål i føderal domstol i California mot artist Marilyn Manson – eller Brian Warner, som er hans egentlige navn.

I det ti sider lange søksmålet hevder Bianco at Manson skal ha utført seksuelle, fysiske og emosjonelle overgrep mot henne.

I søksmålet hevder Bianco at Manson brøt menneskehandelloven ved å bringe henne til California fra England under falske påskudd av roller i musikkvideoer og filmer som aldri ble noe, melder nyhetsbyrået AP, The New York Times og flere internasjonale medier.

Les også: Politiet henla alvorlige voldssaker mot drapssiktet

Truet med voldtekt

Søksmålet utvider noen av påstandene Bianco kom med under et intervju med magasinet New York i februar.

Søksmålet hevder at Manson i 2009 fløy Bianco til Los Angeles for å skyte en video til sangen «I want to kill you like they do in the movies».

Bianco hevder hun ble forventet å bo hjemme hos Manson i stedet for hotellet der hun hadde blitt booket. Det skal ikke ha vært noe film-crew tilstede, kun Manson selv som filmet med en telefon. Det kom aldri noen video ut.

Videre hevder hun at Manson fratok henne mat og søvn, og bare tilgang til alkohol og narkotika. Hun sier at han låste henne inne på et soverom, pisket henne, ga henne elektriske støt, prøvde å tvinge henne til å ha sex med en annen kvinne og truet med å komme inn på rommet hennes og voldta henne i løpet av natten.

Deretter skal de ha startet et langdistanseforhold.

I 2011 vendte hun tilbake til Los Angeles for å spille i Mansons spillefilm «Phantasmagoria». Heller ikke dette prosjektet ble det noe av.

Under dette besøket ville ikke Manson tillate henne å forlate hjemmet uten hans tillatelse. Videre skal han angivelig ha jaget henne rundt i leiligheten med en øks.

Bianco ytrer at Manson ved en anledning kuttet henne med kniv, for deretter fotografere hennes lemlestede nakne kropp. Hun hevder at disse bildene senere ble delt på internett uten hennes samtykke. I søksmålet er kniven beskrevet som «en nazistisk kniv».

Flere anklager

Flere kvinner, deriblant Westworld-stjernen Evan Rachel Wood, har de siste månedene gått offentlig ut og anklaget Manson for for psykisk og fysisk vold.

Wood gikk ut på sosiale medier og sa at Manson hadde misbrukt henne seksuelt, fysisk og følelsesmessig under deres forhold. I etterkant droppet Mansons agenter og plateselskap artisten.

Manson har nektet for påstandene. Han insisterer på at han bare har hatt samstemmige forhold med likesinnede partnere.

Instagram skriver Manson:

– Kunsten og livet mitt har lenge vært kontroversielle, men disse nylige anklagene mot meg er grusomme forvrengninger av virkeligheten. Mine intime forhold har alltid vært helt samtykkende med likesinnede partner. Uansett hvordan – og hvorfor – andre nå velger å feilaktig fremstille fortiden, er det sannheten.

I søksmålet fremkommer det at Bianco velger å deler sin historie offentlig, i håp om at flere som har blitt utsatt for det samme som henne skal stå frem. Hun sier hun i etterkant av forholdet har fått PST.

Les også: Spedbarn innlagt på sykehus – foreldrene varetektsfengslet