HEIDI'S BIER BAR / OSLO (Nettavisen): Onsdag kveld ble det afterski-stemning på det populære utestedet, Heidi's Bier Bar, da Durek Verrett (48) holdt sin første konsert for det norske folk. Dette sammen med boybandet hans The Jacketeers, som ble dannet forrige måned.

I tillegg til den selverklærte sjamanen består bandet av skuespillerne Lars Berteig Andersen (34) og Bjørn Alexander (33). Boybandet ble til i en klesbutikk i Beverly Hills, da bandmedlemmene skulle kjøpe antrekk til en stor fest.

Les også: Durek Verrett skroter prinsessens plan: Vil flytte til Norge

Bandet har bare gitt ut én låt så langt, «Afterski i Quiell», men The Jacketeers hadde store forventninger før sin første konsert.

– Jeg gleder meg til å ha det gøy med brødrene mine og slippe løs, sier en spent Durek Verrett til Nettavisen.

Ekstra sikkerhet

Det later til at det ikke er helt tilfeldig at boybandet valgte nettopp Heidi's Bier Bar for onsdagens konsert, siden de slapp partylåten midt i afterski-sesongen.

Til tross for at afterski er forbundet med høy partyfaktor og god stemning har bandet tatt noen sikkerhetstiltak rundt Durek Verrett, og hyret inn livvakter.

Les også: Durek Verrett: – Nordmenn sier alltid at jeg er en bedrager

– Jeg har det. Jeg er en offentlig person, og må ha det for å sørge for at jeg alltid er trygg, sier Verrett.

Han ville imidlertid ikke svare direkte på om han hadde livvakter til stede under onsdagens konsert i Oslo.

– Hvis du ser sikkerhetsvaktene mister man hele poenget. Det kan hende det er noen her nå, men at du ikke ser de, legger bandkollega, Lars Berteig Andersen til.

– Märtha elsker musikken

Partylåten til boybandet har fått blandede anmeldelser her til lands, men ifølge Verrett har sangen slått an på hjemmebane. Særlig er forloveden, Märtha Louise (51), helt besatt av låten, skal man tro Verrett.

– Märtha elsker musikken, og spiller den mye i bilen, sier en fornøyd Verrett.

Han forteller at han får mye støtte og kjærlighet fra familien, men det er likevel ikke alle familiemedlemmene hans som hører like mye på sangen.

– Vennene til Leah hører mye på sangen, sier Verrett og legger raskt til:

– Leah liker å ha sitt eget liv. Men hun har hørt sangen og hun liker den.

Verken Leah Behn eller Märtha Louise tok turen til Heidi's onsdag kveld, og ifølge Verrett skyldtes det familiens svært travle timeplaner.

Derfor synger de live

Boybandet gledet seg til å synge låten foran et stort publikum, men konserten er ikke deres første opptreden. The Jacketeers hadde nemlig sin aller første TV-opptreden på «God morgen Norge» forrige uke.

Opptredenen fikk mye oppmerksomhet etter at flere seere anklagde bandet for å bruke playback. Anklagene ble senere bekreftet av både TV 2 og bandets manager.

Bandet trenger ikke å lene seg på playback under onsdagens konsert, The Jacketeers viser at de klarer seg fint uten. Se videoen under!

Les også: Derfor ble ikke Durek-opptredenen sendt direkte

Kun noen timer før konserten bestemte boybandet for å droppe playbacken, og ville heller fremføre partylåten live for de oppmøtte.

Bandmedlem Berteig Andersen sier at bandet måtte forholde seg til noen tekniske regler under «God morgen Norge»-opptreden, men det gjaldt ikke på Heidi's.