I denne saken finner du noen av de mest aktuelle Instagram-bildene fra inn og utland akkurat nå.

For noen uker tilbake kunne «Skam»-stjernen Ina Svenningdal (22) avsløre i podkasten «Ida med hjertet i hånden» at hun for tiden har begitt seg ut på datinglivet. Hvem den mystiske mannen er, er foreløpig ukjent.

Da 22-åringen søndag delte et bilde av henne selv og «Skam»-kollegaen Carl Martin Eggesbø (24), satte spekulasjonene raskt fart.

Utenfor en kirke med bildeteksten «Nygift» står de to tett inntil hverandre i en positur som kan hinte om et kyss som er i ferd med å deles mellom de to skuespillerstjernene.

I kommentarfeltet spekuleres det heftig på om det hele bare er en spøk, eller om det faktisk lurer seg en liten romanse mellom duoen.

Til Nettavisen kan imidlertid Svenningdal avkrefte romanseryktene.

- Det bare en spøk. Jeg fant en morsom «caption», og kjørte på med den. Vi er bare venner, sier Svenningdal.

- Vi hadde vært på en teaterforestilling ved gamle Aker kirke, derfor er vi ved kirken, legger hun til.

Kjenner du igjen stjernen?

Av utenlandske kjendiser er det imidlertid snakkisen om Miley Cyrus som får mye oppmerksomhet.

13 år er gått siden Disney Channel-serien «Hannah Montana» hadde premiere. Den gang ante Miley Cyrus (26), som spilte hovedrollen i serien og som senere ble til filmer, ingenting om at dette var starten på en karriere innen både skuespill og musikk.

Cyrus var bare 13 år gammel, og siden den gang har superstjernen gjort stor suksess med hiter som «Wrecking Ball» og «Party in the U.S.A». Hun har også spilt i filmer som «The Last Song», der hun møtte ektemannen Liam Hemsworth (29).

På Twitter søndag har superstjernen tatt et tilbakeblikk på karrieren, og lagt ved et bilde av seg selv der hun er avbildet i den første episoden av suksesserien som var startskuddet på karrieren hennes.

- Det er 13 års jubileum for den føste «Hannah Montana»-episoden, skriver 26-åringen til bildet.

Stort imageskifte

Tross stor suksess som skuespiller, ser det likevel ut til at det er musikken 26-åringen satser på. I fjor kom hun ut med en ny hit, «Nothing Breaks Like a Heart», og er for tiden travelt opptatt med en festivalturné.

I løpet av årene som er gått, har popsangeren også skapt store kontroverser utenom sitt talent som sanger og skuespiller. Med sitt turbulente kjærlighetsliv og skandaløse TV-opptredener, har overskriftene ikke latt vente på seg. De siste årene har det derimot sett ut til at Cyrus har tonet ned på både festing og kontroversielle stunt.

Da Cyrus tidligere denne måneden overrasket fansen med et bilde, som ikke akkurat overlater mye til fantasien, var det flere som hevdet at «gamle»-Miley Cyrus er tilbake igjen.

Spekulasjonene har imidlertid popstjernen svart på, på en noe underlig måte.

- Meg til alle mine kritikere: #Helligvann, skriver hun til bildet der hun lettkledd kaster et glass med vann.

Anklager fansen

Cyrus er imidlertid ikke den eneste som vekker oppsikt i sosiale medier de siste dagene.

Ekteparet Justin Bieber (25) og Hailey Baldwin (22), som for øvrig kaller seg Bieber på Instagram, har de siste ukene fått mye oppmerksomhet etter at Justin Bieber åpenhjertig delte om sin mentale tilstand på Instagram.

Innlegget fikk både positiv og negativ respons, der også Baldwin snakket ut om mental helse og psykiske problemer til pressen. Nå er det imidlertid rykter om en mulig skilsmisse som florerer i kommentarfeltene.

De siste dagene har ekteparet delt usedvanlig mange bilder av hverandre over sine profiler i sosiale medier, og mye later til at de hyppig bildedelingene er et slags svar til den kritiske fansen.

I et nylig intervju med Cosmopolitan, gjengitt av E!, anklager også Baldwin fansen for å forsøke å ødelegge for ekteparet.

- De vil virkelig at vi skal mislykkes, av en eller annen grunn, sier hun til magasinet.

- Jeg vet ikke om det er fordi de ønsker å kunne si «det var det jeg sa», eller om det er fordi de ønsker at det skal skje. Jeg vet ikke hva hensikten med å forsøke å ødelegge et forhold, eller en person, er, fortsetter hun.

Ski og familietid

Ellers, på Instagram, ser det ut til at kjendisene har storkost seg med både ski og familie i helgen som var.

På Instagram kryr det av blide, turglade nordmenn.